Omega na allegro od desperata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Omega na allegro - link na strone z archiwum aukcji bo juz zostala usunieta

Poprawka

Oby więcej tak szczerych sprzedawców

popłakałem się ze śmiechu po pierwszej i drugiej wersji....) Szukam kasety Fioretti od dzisiaj

łoż w morde to czarne ropozerne kurwiszcze ma drewniana konsole w zwyklej klimie i - nawet - jakies drewniane wstawki z lewej nad kierownica

Hej

Licytacja nabrała rozgłosu co nie miara.
Dzisiaj rano twórczością tego sprzedajacego upajali sie nawet redaktorzy radia HIT-FM.
Przy takim zainteresowaniu medialnym właściciel Omegi spać może spokojnie. Auto na pewno znajdzie nowego pana

Juz nawet wielu moich znajomych z innych firm widziało ta aukcje Wogole nie zwiazani z Omega hehe

kozak jak cholera. dobry ,

Cytat:
2007-12-21 14:52:40, chemik333 pisze:
łoż w morde to czarne ropozerne kurwiszcze ma drewniana konsole w zwyklej klimie i - nawet - jakies drewniane wstawki z lewej nad kierownica

Nie tylko z lewej, ale również nad i pod środkowym nawiewem i pewnie nad nawiewem pasażera.

To okleinka za 145 pln na Allegro i nie tylko....

wypasione kurwiszcze- wulgaryzm wynika nie z niskiej kultury języka, czy ubogiego idiolektu, a z nazbyt emocjonalnego stosunku do oglądanego przedmiotu

Kolego jak bys włozył w auto w ciagu roku 8 tys albo i wiecej to ciekawe jak bys je nazwał. ,,Mój wspaniały samochodzik''

Do takiego auta sie nie dokłada tylko pozbywa jak najszybciej bo wiadomo że nic dobrego z niego nie będzie.

No tak. A jak ci padnie pompa to co zrobisz razem z wtryskami ?? sprzedasz auto?? albo jak uszczelka padnie i rozrzad trzeba zmienic ?? co zrobisz ?? albo jak ci wszystko na raz padnie ?? Sprzedasz auto ?? czy oddasz za darmo jesli jest rocznik 94-95 i srednio to auto jest zadbane ?? Sprzedaj dla kolesia złoma z ukrytymi wadami nie zdziwisz sie jak po krotkim czasie dostaniesz wezwanie do sadu takie prawko ma kupujacy.

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2007-12-23 10:14:43 ]

Masz rację ale jak pada co chwile co innego ???????? Oczywiście raz naprawię drugi też ale za trzecim to już troche za dużo. Jeśli są to jakieś pierdołki to OK nie ma sprawy ale grubsze naprawy to nie ma mowy nie mam zaufania do takiego auta tymbardziej że pokonuje duże odległości w 1 stronę ok 1000 km i nie mam zamiaru pchać auta na autostradzie lub czekać w nocy na lawete. Oczywście każde nawet nowe auto moze się zepsuć ale takie co już nie raz nawaliło to wiadomo ze prawdopodobieństwo awarii u niego jest większe.
Dlatego ostatnią ome puśliłem za grosze z długą listą usterek jakie należy poprawić i zarówno ja jak i kupujący byliśmy zadowoleni. Gościowi który kupował mówiłem żeby w dalekie trasy sie nią nie bierał ale z tego co widze zrobił totalny remont bo widuje tą omesie- nadal jezdzi.

Cytat:
2007-12-23 11:03:54, michals24 pisze:
Oczywście każde nawet nowe auto moze się zepsuć ale takie co już nie raz nawaliło to wiadomo ze prawdopodobieństwo awarii u niego jest większe.

A zdziwilbys sie ale jednak niekoniecznie. Przeciez nie wszyscy partola robote. Ja np. wrecz sie obawiam tego w samochodzie co jeszcze nie dalo znac o sobie i nikt sie za to nie zabieral nigdy. A to czy w samochodzie cokolwiek sie zepsulo wczesniej, najczesciej ma nikly zwiazek z kolejnymi awariami. Wiec wywody tego typu mozna o kant reniferowego tyłka...