Złota i czarna lista ASO.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od niedawna mam Hyundaia. Ciekawią mnie Wasze doświadczenia z serwisami. Przepraszam, jeśli ten temat już kiedyś tu był, ale jestem nowy.

ja na serwis w Gdyni nie moge narzekac poki co. dziala dobrze i bez zarzutu.

Miałem bardzo przyjemne kontakty z ASO lipowscy w Krakowie. Naprawde byli tam bardzo kompetentni mechanicy Dla posiadaczy HYUNDAI-a z okolic rzeszowa nie polecam szczególnie AUTO PLUS troszeczke brakuje im doswiadczonych mechanikow co do salonu to dramat!!!!!

A jak o mnie chodzi, to czasami (ale rzadko, bo auto się nie psuje ) korzystam z serwisu Moto Gabra w Krakwoie i też nie narzekam.

niedlugo mam przeglad i pare rzeczy na ktore chce zeby zwrocili uwage (upierdliwy jestem ) to dam znac co i jak.

Ja mam dość krótko hundaia więc doświadczenia w tym temacie na razie marne ale...... byłem w ASO w Żorach i co prawda śruby do łączników wahaczy ściągają mi już 2 tydzień (2 mieli a na 2 muszę czekać ) to za podpięcie testera i sczytanie błędów z komputera nic nie wzięli

Jadę do nich znowu we wtorek na większy przegląd to wtedy się okaże co są warci.

W Wawce od 3 lat robię się w Renocarze przy Olkuskiej. Nie jest to serwis moich marzeń, ale są w miarę porządni, sympatyczni i można tu i tam stargować

Jeśli chodzi o Wawe to nie polecam Puławskiej i Modlińskiej.

serwis w Bytomiu ASO Stefaniak jest spoko serwisuje tam moje cacko już 6lat i narazie jest cool!

Dzięki za info. To pocieszające, że 2 ASO w Krakowie są wg. Waszej opinii OK. I można się potargować! No, no!