Poduszka czy da się wymontowac

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam 4-ry poduszki. Przednie można bez problemu wymontować, ale jak dobrać się do tych ukrytych w oparciach foteli. Trzeba rżnąć tapicerkę czy idzie to jakoś wyciągnąć w inny sposób?

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-01-09 10:21:35 ]

żeby prawidłowo wymontować poduszkę trzeba najpierw wymontować abs. Najlepiej w tym celu przepiłować metalowe rurki które z niego wyłażą. Uwaga na opiłki i ropę która się z nich wyleje! Ropy należy się pozbyć, bo szkodzi autu.

Po co wymontowywać, jak sie będą otwierać przekuj je igłą, skutki będziesz miał takie same

PROWOKACJA

te z foteli najlepiej usunąc wymieniając fotela na jakis sportowe kubełki(sparco?) lepsze trzymanie przyda ci sie na codzień a nie jak poduszki 'od swieta"

Cytat:
2008-01-10 03:03:07, pawel12356 pisze:
te z foteli najlepiej usunąc wymieniając fotela na jakis sportowe kubełki(sparco?) lepsze trzymanie przyda ci sie na codzień a nie jak poduszki 'od swieta"

Jest taka różnica, że poduszki miałem w standardzie w przeciwieństwie do jakichś sportfoteli... zresztą nie mam sportowego auta więc po co mi sportowe fotele

Cytat:
2008-01-10 09:16:03, piotr_ek pisze:
Jest taka różnica, że poduszki miałem w standardzie w przeciwieństwie do jakichś sportfoteli... zresztą nie mam sportowego auta więc po co mi sportowe fotele

po za tym dla mnie kubelki w zlomgumie wygladalyby idiotycznie..a do tego nie pasowalyby do reszty tapicerki..a do tego naprawde dobre kubly to z 1000zl..takie za 300 to raczej nieporozumienie

a co do pozbycia sie bocznych poduszek to co za problem..zostaw auto na przejezdzie kolejowym..napewno wystrzela przy pierwszym przejezdzie intercity wawa-krakow

Cytat:
2008-01-10 11:11:31, qbaj pisze:
po za tym dla mnie kubelki w zlomgumie wygladalyby idiotycznie..a do tego nie pasowalyby do reszty tapicerki

No i pożytek z nich byłby żaden - nie ten typ auta niestety/na szczęście.