SYLWESTER 2007/2008 DLA WARSZAWY I CHĘTNYCH

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam propozycję urządzenia Klubowego "sylwka" w music club na warszwskiej Woli (ul. Obozowa).
Cena nocy sylwestrowej za 1 osobę to 65 PLN.
Chętnych prosimy o szybki kontakt z kol. mifcia i Kula69

Zapraszamy

29 Grudnia sie zenie 30 Poprawiny i 31 też się bawie w Remizie Przydałby mi sie konwój Esperowy Gdyby nie to to cena jest niska wpadłbym Bo kurcze na ostatnim zlocie mi nie wypaliło... Mój pierwszy nie wypał, bo pierwszy zlot.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2007-12-09 22:32:02 ]

Cytat:
2007-12-09 22:31:08, Ikarus260 pisze:
29 Grudnia sie zenie 30 Poprawiny i 31 też się bawie w Remizie Przydałby mi sie konwój Esperowy Gdyby nie to to cena jest niska wpadłbym Bo kurcze na ostatnim zlocie mi nie wypaliło... Mój pierwszy nie wypał, bo pierwszy zlot. [ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2007-12-09 22:32:02 ]

ok konwój masz zapewniony, przynajmniej z naszej strony
a sylwek?????? przykre, może innym razem

od razu sie wpisuje odnosnie i sylwka i konwoju - zaluje, ale odpadam bo wyjezdzam w swieta i wracam po nowym roku

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2007-12-10 10:35:18, lucas48 pisze:
od razu sie wpisuje odnosnie i sylwka i konwoju - zaluje, ale odpadam bo wyjezdzam w swieta i wracam po nowym roku

Co ty Wałęsa jestes wpisujesz sie ale odpadasz jesli płacisz jeszcze to oznacza 2 wolne opłacone miejsca

Odświeżam wątek..

kto będzie na Sylwku oprócz mnie, Madziarki, Kuli i Agi ?

Ja

mifcia

Cytat:
2007-12-30 14:04:33, mifinka pisze:
mifcia

no taaaaa... to jusz wiem dlaczego Adaś tak przyczaił info że jedzie...

cholirka...dobry to był pomysł....tyle że pieronem daleko i mało czasu w ty sytuacyi (dla wszyskich ludzi pracujących a już szczególnie pracujących w dziwnym wymiarze czasu pracy..) Szkoda...

Cytat:
2007-12-30 19:25:05, bogdan1 pisze:
cholirka...dobry to był pomysł....tyle że pieronem daleko i mało czasu w ty sytuacyi (dla wszyskich ludzi pracujących a już szczególnie pracujących w dziwnym wymiarze czasu pracy..) Szkoda...

ja ide spac o 23: zeby sie nie dołowac

My z mifim jak uśpimy gnojka to też grzecznie patulki palulu papa, mifi tyra 31, 1 i 2
Ekstra Sylwester!!!!!!!!!!!

Wreszcie wstaliśmy z wyrka. Dziękujemy wszystkim za super zabawę i świetne towarzystwo

To my, znaczy Kula69, Aga69, Adam4302, mifcia i ja juz jesteśmy dawno po zwiedzaniu Starówki warszawskiej, Rest. Bazyliszek

Jak możemy uzyskać fotki z Sylwestra? Będziecie zamieszczać je na serwerze czy może trzeba zgłosić się z "dyskietką"

jak bede je mial to sie zobaczy

Cytat:
2008-01-02 18:35:17, Kula69 pisze:
jak bede je mial to sie zobaczy

Moje masz na pulpicie