Szybka na zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam niefartownie przy wymianie żaróweczki pod zegarami pekła mi pleksa nad zegarami tyeraz mam peknięcie nad wskaźnikiem obrotów i z drugiej strony nad wskaźnikiem paliwa czy jest ktoś kto ma moze taką pleksę odsprzedać od zegarów ?/? proszę o pomoc

kup w sklepie z czesciami DU 28zeta kosztuje

serdeczne dzięki własnie brakowało mi info ile to códo kosztuje

A może chcesz eleganckie ramki na zegary przy okazji zamontować? Jeszcze jest szansa zapisania się. Cena dla Warsiawiakóf to 37 zł (odbiór i jednego z kolegów). - standardowa cena to 55 zł.

z checią sie na nie pisze, jak je załatwić ?? kto to organizuje ?

z tego ci wiem to Piotrek jest szefem od tego z nim musisz rozmawiac w tej sprawie

Cytat:
2004-05-04 23:22:40, ekimm pisze:
z checią sie na nie pisze, jak je załatwić ?? kto to organizuje ?

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=46366&c=26&f=17

Spóźnił się o kilka godzin

Witam. Kupiłem właśnie Espero 1,8 CD z potrzaskaną szybką od zegarów. Byłbym wdzięczny za odsprzedanie lub podanie namiaru sklepu gdzie można ją kupić, bo na moim terenie w sklepach nikt nie słyszał o takiej części zamiennej. Z tego wątku wynika, że rok temu ktoś widział to cudo w jakimś sklepie. Pozdrawiam.

W necie na allegro co siakiś czas pojawia się kolejna partia tych szybek na zegary. Cena coś koło 30 zeta więc trza by poszukać.
Ewentualnie tutaj, ale to drogi sklep jest chyba szybka

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2005-08-09 00:30:36 ]

Wyciągam temat bo wpadłem na pewien pomysł przy pracach nad zmianą szybki ...Z braku drugiej( i trzeciej) pary rąk do pomocy ....se wymyśliłem taki oto patencik , który bardzo pięknie się sprawdził

Może się przyda i niejedną szybkę uchroni przed "skilerowaniem" ?

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-04-08 11:41:52 ]

Technologia genialna, tylko powiedz proszę czemu to służy?
Szybka odchodzi bez problemu razem z maskownicą zegarów, więc nie wiem o co chodzi...

Cytat:
2006-04-08 12:06:38, Robert_S pisze:
... powiedz proszę czemu to służy? Szybka odchodzi bez problemu razem z maskownicą zegarów, więc nie wiem o co chodzi...

Służy to ...sprawnemu i bezpiecznemu demontażowi szybki z "maskownicą"

Hmm ...w ogóle to dziwne pytanie zadałeś... nie wiem o so Ci chozi

Ja nie wiem ....bo .....ile razy to robiłem , nigdy nie było to takie całkiem "bez problemu" .....no chyba że Ty masz jakiś cudowny sposób odpinania jednocześnie siedmiu istniejących tam "zatrzasków" ??

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-04-09 02:56:44 ]

ja rozpinalem zatrzaski po kolei i zawsze samodzielnie..nie wiem moze ja mialem jakas bardziej wyrobiona szybke bo zawsze schodzila bez problemu..jedyny raz kiedy uszkodzilem szybke mial miejsce wtedy kiedy chcialem ja wyjac nie wyjmujac calych zegarow i nie wiedzialem ze z tylu jest jeszcze srubka..natomiast po wyjeciu modulu zegarow i odkreceniu srubki szansa na polamanie wydaje i sie znikoma..po za tym nie mam az tylu takich nozy

hmmm po prostu nie pamiętam bym miał kłopoty ze zdjęciem szybki. Może po prostu o tym nie pamiętam? Zdejmowałem szybkę jeden raz tylko, ale mimo to myślę że gdybym miał z tym kłopot to bym o tym pamiętał Zresztą pytałem właśnie po to żeby sie dowiedzieć

Kurcze bogdan1 stołówkę z noży obrobiłeś? Ja odpinałem po kolei i szło.

Cytat:
2006-04-10 07:20:07, piotr_ek pisze:
Kurcze bogdan1 stołówkę z noży obrobiłeś? Ja odpinałem po kolei i szło.

A gdzie w Wawie jest sklep, w którym są części tego typu?
Mi tez pękła szybka na lewym boku, od tjuningu zegarów..

Cytat:
2008-01-11 09:54:24, Nerwica pisze:
A gdzie w Wawie jest sklep, w którym są części tego typu?

W sumie to pytaj w każdym sklepie z towarami DU. Ogólnie szybka (żeby nie było to nie jest sama szyba, a razem z ramką) jest towarem deficytowym. 3 lata temu nie miałem problemów z zakupem, ale teraz już gorzej jest.

W ostatnią niedzielę na giełdzie samochodowej widziałem faceta sprzedającego liczniki w częsciach (obudowy, srodki, szybki) do różnych marek (nie pytałem, czy ma do Espero). Może sprawdź własnie na giełdzie