Śląsk sie zbiera i robimy ZLOT OPŁATKOWY!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i panie... proste pytanie KIEDY???

Bogus, Darek, Adam i inni lapcie... temat... i czekam na propozycje

Pozdrowionka
ETomek

Jestem za, ale w jakimś sensownym terminie

Pozdr.

moze być za 15 minut??

eeeeeeeee za 15 min to nie dojade nawet jakbym byl na slasku wiec TYLKO REALNE TERMINY bitte

no to powiedzcie co to są "realne terminy"

mi pasuje kazdy od soboty wlacznie do 29.XII, kolber wiem ze odpada w niedziele... inni nie wiem...

Realny termin to albo nadchodząca sobota czyli, 15 grudnia, bądź niedziela 16 grudnia. Bo za tydzień już każdy będzie nakręcony pieczeniem swiątecznych placuniów, tudzież innych smakołyków
To może ta sobota?

może być sobota o 111 zostawiam go wreszcie u tapicera na 3 dni wiec wpadne na zlot espero maluchem lub autobusem...

tylko strzelcie jakąś sensowną godziną kto chce niech mi da znac czy potrzebuje jakis cześći...

mama ja tak... lampa tylna prawa z peknieciem ale sklejona kierunek przód prawy z odpryskiem od kamienia małe pekniecie kilka plastików do środka , kanapa tylna dół... lampy do zderzaka tylnego silnik wycieraczek dla adama.. podłokietnik z zaklejona popielniczka hmmm... górna część obudowy filtra powietrza do 1,5 , panel sterujace ogrzewaniem, popielniczke bez wkładu , zagłówek... koło zapasowe z opona na lekko wbitej feldze... i drugie sprawne na zimówce ...
ehh..hmmm jeszcze cos mi sie tam po strychu pałeta ale nie wiem co... ceny symboliczne byle na flache

wiec tak lusterko elektryczne bez szybki z dziurka w obudowie , osłony przeciw słoneczne na sufit , wszystkie uszczelki do drzwi i bagaznika... zaróeki do lamp tylnych 2 komplety... spręzyna tył nowa lezała rok w trawie..., zatyczke do reflektora tą wieksza bez uszczelki chociaz nie wiem...

tu zdjecia plastików... jest ich wiecej... mam jeszcze te na dach boczne ale chyba jedna pękła...

qrcze cos ekipa slaska znajac zycie... organizacje zacznie w sobote... jesli wogole do zlotu dojdzie...

proponuje rowniez sobote... godzina standard z wieczorka...

WIEC 15.00 POZNIJ BEDZIE CIEMNO NA MUCHOWCU.. BEDZIEM SIEDZIEC SOBIE W AUTACH

jak by była pogoda nie teges... to proponuje podziemny parking pod realem tuz obok lotniska

kto se jest za a kto se jest przeciw??

Cytat:
WIEC 15.00 POZNIJ BEDZIE CIEMNO NA MUCHOWCU.. BEDZIEM SIEDZIEC SOBIE W AUTACH

jak by była pogoda nie teges... to proponuje podziemny parking pod realem tuz obok lotniska

kto se jest za a kto se jest przeciw??

o 15 to... kolego sam tam bedziesz ludzie pracuja... nie zapominaj o tym...

ZLOT sie ODBEDZIE wstepne info godzina 18.00 miejsce zlotu podamy wieczorkiem

Cytat:
2007-12-13 10:32:12, ETomek_GT pisze:
o 15 to... kolego sam tam bedziesz ludzie pracuja... nie zapominaj o tym... ZLOT sie ODBEDZIE wstepne info godzina 18.00 miejsce zlotu podamy wieczorkiem

Jestem wstępnie ZA

pozdrowionka

Panowie i Panie a może by tak kilka chwil wygospodarować w niedzielę. Bo sobota to taki gospodarczy i pracujący czas.

Cytat:
2007-12-13 12:12:24, Kiniusia pisze:
Panowie i Panie a może by tak kilka chwil wygospodarować w niedzielę. Bo sobota to taki gospodarczy i pracujący czas.

Ale przynajmniej można trochę dłużej posiedzieć, bo nie trzeba na drugi dzień wcześnie do pracy wstawać rano.

Cytat:
2007-12-13 22:06:32, Adam4302 pisze:
Ale przynajmniej można trochę dłużej posiedzieć, bo nie trzeba na drugi dzień wcześnie do pracy wstawać rano.

ja tez wole sobote !!!
w niedziele chce sie wypasc wypoczac przed poniedziałkiem..!!

ja w nd odpadam

Cytat:
2007-12-13 22:06:32, Adam4302 pisze:

mów za siebie
W sobote tez pracuje do 17, wiec nie dam glowy czy sie wyrobie

Cytat:
mów za siebie
W sobote tez pracuje do 17, wiec nie dam glowy czy sie wyrobie

zlot bedzie do poznych godzin nocnych... chyba ze nam lokale pozamykaja takze zapraszamy...

a ...wiekszosc jakby nie bylo jesli pracuje w sobote to do 14 czy jakos tak...

do zobaczenia jutro, Adam, B1 informujecie o miejscu please

Pozdrowionka...

NO to spoko, jak bedzie konkret to postaram sie zjawic