pagan
| « Poprzedni | Następny » |
PAGAN Wwa | jutro wybieram sie do pragi, wiec drzyjcie ci wszyscy na mojej drodze i wy we wroclawiu i wy w belchatowie. zaprawde powiadam wam, nieznane jest to, kto mnie bedzie holowal
pagan |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | No Pagan tylko pogratulować
Ciekawe gdzie jeszcze zawiezie Ciebie fiacik |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków |
Na pewno nie będzie to VOY |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | wez uszczelniacze na zapas... i wódęęę mnóstwo wódyyy |
PAGAN Wwa | ha ha! uczony ostatnim doswiadczeniem wezme wodke, bo uszczelniacze to ja wszedzie kupie.
pagan |
Wyrwizab (M) x | Pagan, ty nie sciemniaj, ty sie przyznaj - ty sie wcale do Pragi nie wybierasz |
PAGAN Wwa | czy myslisz, ze jestem az tak normalny, zeby sciemniac? pagan |
Wyrwizab (M) x |
Hmm no nie wiem, zalozenie robocze jest - ze tak |
SXC Polonez 1.4 GLI 16V ... Warszawa | Pagan nie jedzie do pragi, zepsuje autko w trasie i zadzwoni po chlopkaow, bedzie impra jak nic |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | Niezle dobrze ze nie masz czestochowy po drodze ;]
|
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | Chyba raczej szkoda, że nie ma. |
GDA Miłośnik FSO 3city | Jutro czyli juz dziś
Pagan - szerokiej drogi |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | MHHHHH A KTO Będzie holował Ciebie z Pragi??? |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia |
Dobry sposób na towarzystwo do integracji ![]() |
Wyrwizab (M) x | Pagan, przynajmniej miales ciekawe przezycia |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | Respect |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia |
To nie jest wymóg żeby móc się ścigać Chociaż z drugiej strony,podobno wzrasta przyspieszenie od takich pasków |
Janio Miłośnik FSO To pole jest za małe ... Pruszków |
Daniel - są jeszcze kolory sportowe, takie jak żółty i niebieski. |
| « Poprzedni | Następny » | |