PL-ka z logo Klubu Espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szanowni Koledzy
Pomyślałem, że może taki temat rozgrzeje Naszą dyskusję
Może, ktoś miałby ochotę zająć się realizacją tego tematu. W końcu wszyscy chyba mamy znaczki PL

Ja nie mam!
Ale pomysł, moim zdaniem, jest niezły.
Jest kompromisem dla tych, którzy nie chcą obklejać sobie auta.

Ja też mam ochotę na taką naklejkę
Moim zdaniem najlepsza była by nie wielkich rozmiarów z możliwością naklejenia na tylną szybę.

klubowa nakleilbym i na dupe... choc tak jeszcze niedawno drapalem i gryzlem poprzednia PL'ke

Ja nie mam jeszcze naklejki. Powinna być duża nawet na całą szybe a co tam, trzeba reklamować nasz klub i te cudowne pojazdy.

chetnie zmienie swoja PL-ke na klubowa PL-ke trzeba promowac ESPERO i nasz KLUB

Nie jestem zainteresowany - mam jedyną oryginalną, słuszną, przwdziwą, niepodrabianą, klubową, identyfikacyjną naklejkę na blendę

BTW : czy ktoś kolportuje naklejki na blendę ? Potrzeba mi albo tej naklejki albo pliku do wydrukowania tej naklejki - ktoś pomoże ?

Mnie sie podoba - nie lubie naklejek, ale taka mala z naszym LOGO netowym to chetnie

Widzę duże zainteresowanie tematem, co mnie bardzo cieszy bo i ja bym na coś takiego reflektował. Czy ktoś z Kolegów posiada umiejętności w posługiwaniu się jakimś programem graficznym aby zrobić jakiś pierwowzór?

Cytat:
Mnie sie podoba - nie lubie naklejek, ale taka mala z naszym LOGO netowym to chetnie

a ta na blendę jest duża ?????

poza tym lepsza jednokolorowa naklejka na blendę, która przypomina jakby była przyklejona przez fabrykę (czcionka +kolor podobny do napisu Espero) czy lepsza kolorowa PLka z repliką auta i jakimiś tam ozdobnikami?????
ale napewno to rzecz gustu, a o tych PODOBNO się nie dyskutuje

Czy ktoś może mi pokazać jak wogóle wygląda taka naklejka Klubowa.
Czy można ją gdzieś dostać?
PS. Temat PL-ki jest (dla mnie) nadal aktualny

Piotr-W !
Kliknij na "Galeria" a w niej na Galeria Motonews - tam (m.in.)
w drugim rzędzie jest auto Andrzeja Libery z naszą naklejką klubową

Dzięki
Podoba mi się, choć miałem co do tej przestrzeni inne plany . Można ją gdzieś dostać?