Tragiczny wypadek w Espero [*]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czytaliście?
Tragiczny wypadek w Podlaskiem
Dwie osoby zginęły w Daewoo Espero. I to jak widać nie były niczemu winne. Straszne . Mam nadzieję, że to nikt od nas z klubu. Rejestracja była z dawnego woj. radomskiego. [*]

Podejrzewam,że to raczej nikt z Klubu, bo z Radomia to nawet chyba nikogo nie ma. Przykra sprawa.[*]

okropna tragedia, niedawno koło mnie był wypadek w którym zginęły trzy osoby w renault 19, przygowożdżone w rowie przez jadącą ciężarówkę która nie wyrobiła zakrętu.
Ten wypadek też musiał być masakryczny tutaj jest zdjęcie ale nie wiem czy to audi czy espero nawet

Zdecydowanie to nie Esperek, bo jak widać na zdjęciu, tamte auto to nie SEDAN

Cytat:
2007-10-26 21:49:39, Esperynek pisze:
z Radomia to nawet chyba nikogo nie ma.

Jest - martinezzz

Kolejne ofiary w espero

Uderzyli w budynek na wysokości 2 metrów

Tutaj wiecej info

Zdjęcie rozbitka

[ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2008-01-04 14:10:59 ]

Cytat:
2008-01-04 14:04:14, slawekk pisze:
Kolejne ofiary w espero Uderzyli w budynek na wysokości 2 metrów Tutaj wiecej info Zdjęcie rozbitka [ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2008-01-04 14:10:59 ]

w BMW to by sie pewnie nie stalo..bo jest szybkie lecz bezpieczne sorry NMSP

ehh tragedia.. ale dobrze wiemy ze seryjny zawias w espero + duza predkosc = nic dobrego

Cytat:
2008-01-04 14:37:57, Outcast pisze:
ehh tragedia.. ale dobrze wiemy ze seryjny zawias w espero + duza predkosc = nic dobrego

Ty, oko to masz niezłe, bo ja na zdjęciach nie dojrzałem typu zawieszenia w tym rozbitku.

świeczka dla poległych w wojnie drogowej [*]

ehh cwikus, a jakie to espero moglo miec zawieszenie ?? nie chodzi tu tylko o to ze jest miekkie jak tapczan, ale same rozwiazania sa w espero dosc kiepskawe, nawet jak zalozysz sportowe springi, twarde amory to i tak niebedzie idealnie ( fakt bedzie lepiej ) bo dalej na przyklas masz archaiczny model tylnego zawieszenia

Jeszcze jedna fotka i troszkę informacji (video)- KLIK

Cytat:
2008-01-05 19:04:23, Outcast pisze:
ehh cwikus, a jakie to espero moglo miec zawieszenie ?? nie chodzi tu tylko o to ze jest miekkie jak tapczan, ale same rozwiazania sa w espero dosc kiepskawe, nawet jak zalozysz sportowe springi, twarde amory to i tak niebedzie idealnie ( fakt bedzie lepiej ) bo dalej na przyklas masz archaiczny model tylnego zawieszenia

już nie przesadzaj...

ja tam nie narzekam na prowadzenie esperaka, na gazowych amorach i niższych springach z przodu prowadzi sie bdb, jak jeszcze mam letnie kółka (195/55 R15 przód + 205/50 R15 tył) to w ogóle jest bardzo fajnie

Na pewno prowadzi się lepiej niż nubira z bujającą zawiechą i lanos, który się extremalnie przechyla

co do wypadku szkoda ludzi

jeden z komantarzy mówi, ze auto jechało z prędkością 130 km/h....
taka prędkość + ściana = masakra...

[*]

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2008-01-05 22:34:39 ]

Cytat:
2008-01-05 22:32:44, Kolber7 pisze:
już nie przesadzaj... ja tam nie narzekam na prowadzenie esperaka

Nie ma to jak kupić limuzynę i narzekać, że nie skacze na dziurach jak golf. Kupcie se kurwa sejczento to zaznacie ekstremalnej jazdy!!! Będziecie myśleli, że sportówką jeździcie, a to będzie pierdoła jakaś!

hmm Kolber, ja w swoim mam tylko zmienione amory na gazowe kayaby i owszem lepiej niz seria ale dalej nie idealnie, nie rozumcie mnie zle, jak na moja jazde to zawiecha wystarcza ale mimo wszystko trzeba pamietac ze to nie sportowe auto.

Piotrek - ja tego zloma odziedziczylem po rodzicach gdybym mial kupowac inne auto to raczej wybor by na espero nie padl

Cytat:
2008-01-05 23:53:14, piotr_ek pisze:
Nie ma to jak kupić limuzynę i narzekać, że nie skacze na dziurach jak golf. Kupcie se kurwa sejczento to zaznacie ekstremalnej jazdy!!! Będziecie myśleli, że sportówką jeździcie, a to będzie pierdoła jakaś!

dokladnie..albo swifta

Cytat:
2008-01-06 00:36:46, Outcast pisze:
hmm Kolber, ja w swoim mam tylko zmienione amory na gazowe kayaby i owszem lepiej niz seria ale dalej nie idealnie, nie rozumcie mnie zle, jak na moja jazde to zawiecha wystarcza ale mimo wszystko trzeba pamietac ze to nie sportowe auto. Piotrek - ja tego zloma odziedziczylem po rodzicach gdybym mial kupowac inne auto to raczej wybor by na espero nie padl

ja tam nie wiem u mnie jest wszystko na opak chyba....

wszędzie czytałem, słyszałem że espero ma miękką zawiechę a u mnie jest twardo jak w taczce... było tak nawet jak go nie obniżałem i miałem z przodu olejowe amorki....

no chyba że było miękko a ja nie pamiętam??/

Cytat:
2008-01-05 23:53:14, piotr_ek pisze:

Ty, strzep sobie jak najszybciej, bo dziś na forum to Cie rozsadza coś nie tak ze złomguną ?

Ja mam twardsze sprezynki i kyby gaz-olej i autko jezdzi mi od tego czasu jak po sznurku... i sie nie przechyla.

Cytat:
2008-01-06 11:26:06, Cwikus pisze:
Ty, strzep sobie jak najszybciej, bo dziś na forum to Cie rozsadza coś nie tak ze złomguną ?

Luuuzik... rudiego wypowiedzi poczytaj. To jest dopiero hardkor... a złomguna... niech spojrzę... parkuje... o "koledzy" sępiący pod sklepem nawet jej pilnują.