| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_muzzy_ Gniezno | 2008-01-03 22:50:20 Qrde, nikt nie wie? Chyba boschem je otworzę |
R_O_Y Sympatyk FEFK Mk VII kombi Inowrocław | 2008-01-03 23:45:11 Może być problem z otwarciem jeśli jest przełączona ta dźwigienka co by nie można było od środka otworzyć. Jeśli uszkodził się siłownik centralnego to klapa. Pozostaje się modlić żeby za którymś razem załapał i wtedy szybko rozebrać tapicerkę i zobaczyć co i jak.
Od przecinarki kątowej zwanej potocznie Boschem lepsze będą strażackie szczęki życia. Na pewno z drzwiami sobie poradzą i jest gwarancja że iskry nie uszkodzą lakieru. Hehe! |
_muzzy_ Gniezno | 2008-01-04 12:15:45 Bosch czy nożyce strażackie, lakier będzie do bani |
bzikol Sympatyk FEFK MMK IV Warszawa | 2008-01-04 12:24:08 mozna się dostac - tez uzywając troszku siły przez tapicerke i tam paluchami wygrzebac i otworzyc zamek ... |
_muzzy_ Gniezno | 2008-01-05 18:18:48 A więc drzwi zostały otwarte. Prawdopodobnie sam siłownik zwariował(możliwe, że troszeczkę wody dostał). Autko wstawiłem do garażu i po jakichś 15 minutach sie otworzył więc podejrzewam woda+mróz=denerwujący zamek Aha, pół godziny wcześniej auto było na myjce gdzie potraktowałem je gorącą wodą, myślę że to pomogło autku tj. zamkowi A tak przy okazji nie ma chętnych na mojego essa?? 3500 tysiaka cena do negocjacji |