[K] bak + pompa wewnetrzna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jak w temacie, jak ktos ma to slucham propozycji
Oma A'92 2.0 sedan

Fatboy, nie wiem jak ty ale ja po wymianie 2 baków kupiłem podróbę w sklepie internetowym, chyba OPEL-SHOP. 2-3 razy zabiteksowałem i tak jeżdżę.
Używki baku nie kupię już nigdy. Zresztą chyba nawet jest zakaz handlu takimi rzeczami.

mhm rozumiem.
To ma ktos pompe wewnetrzna do takiego baku?
Ja mam wsadzona na szybko od Skody i ze tak powiem ch..nia z grzybnia jak jest mniej paliwa. Skubana jest krotsza i ma problem z mniejsza iloscia paliwa. W sumie nic naglacego, ale wypadaloby zrobic

Cytat:
2008-01-16 14:09:45, Wiktorzi pisze:
Fatboy, nie wiem jak ty ale ja po wymianie 2 baków kupiłem podróbę w sklepie internetowym, chyba OPEL-SHOP. 2-3 razy zabiteksowałem i tak jeżdżę. Używki baku nie kupię już nigdy. Zresztą chyba nawet jest zakaz handlu takimi rzeczami.

bak
a takie cudo?

Masz rację, to chyba był jednak bak z Polcaru. Dawno było i zapomniałem. Ale jak podesłałeś reklamę to sobie przypomniałem.
A co do długości to przecież chyba wystarczy wydłużyć ten wężyk z sitkiem na końcu i będziesz miał to samo.

ta pompa jest jakas inna, ma troche inna budowe niz oplowska i to sitko jest jakos na stale z pompa, przynajmniej tak pamietam jak mi ja Slowacki mechanik pokazywal
Tak czy siak przy wymianie baku, bede musial wyjac pompe, wiec sie przyjrze temu blizej i pokombinuje

mam bak ale od c30ne a wiec pompa inna ale bak powinien pasować

jezeli jest wewnetrzna, to bedzie dobra. One daja 3bary
Bak w jakim stanie?

kazdy bak od c30ne z omy 3000 ktory widzialem mial zewnetrzna pompke...

Próbę takowej przeróbki (wewnętrzna na zewnętrzną) obgadaliśmy przy okazji diagnozy mojego autka i nie jest to skomplikowane aczkolwiek więcej dłubania niż przy obecnej twojej (przedłużka ssaka).

[ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2008-01-17 19:04:26 ]