| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-07-07 23:04:15 Cześć,
Ja mam omesię B i nie zrezygnowałem z pompowanych amorów mimo ceny ponad 500 zł za stukę. Nie wiem jak ty, ale jeśli wozisz bestia cięższe rzeczy, to dobrze jest wiedzieć, że kuper nie szlifuje asfaltu. Nie wiem ile kosztuja amory do omesi A, są tu lepsi znawcy, ale nie rezygnowałbym z tego bajeru, no chyba, że wozisz tylko siebie, żonkę i teczkę z drugim śniadaniem Pzdr, Janusz |
![]() Olin_M . | 2003-07-08 18:10:43 Witam.
Sądzę, że najelegantszym rozwiązaniem są amortyz.Sachs cytat: Unlimited-Nivomat. Konstrukcja tego produktu zapewnia w pełni automatyczną regulację poziomu - amortyzator sam dopasowuje się do różnych obciążeń. W trakcie drgania kół, powstających podczas jazdy, włącza się samoczynnie pompa hydrauliczna znajdująca się wewnątrz amortyzatora. W ten sposób już po przejechaniu kilkuset metrów następuje wyrównanie poziomu zawieszenia. Po wyjściu pasażerów lub po wyładowaniu auta amortyzatory ustawiają się automatycznie do prawidłowej wysokości. Sam przymierzam się do tego zakupu |
Mateo32 Opel Omega A 2.0i Łomża | 2003-07-08 22:26:53 Amortyzatory są gazowe.Nigdy sam czegoś takiego nie robiłem,ale postanowiłem je sam wymienić.Trwało to 4 godziny.Nie mogłem odkręcić śrub u góry ,musiałem szlifierką ciąć...ach co to była za męczarnia Pomyliłem nazwę amortyzatorów..kupiłem amorki DELPHI jAKBY CO MAM 2LATA GWARANCJI [ wiadomość edytowana przez: Mateo32 dnia 2003-07-09 18:42:57 ] [ wiadomość edytowana przez: Mateo32 dnia 2003-07-09 18:46:02 ] |
Wedel77 Czestochowa | 2003-07-08 23:06:06 Witam
Odnosnie amortyzatorkow to uwazam ze to byla trafna decyzja jesli chodzi o sachs mysle ze w porownaniu do innych kosztuja sporo ale naprawde warto. Przestestowalem juz kilka innych fimr jesli chodzi o amory w roznych samochodach i zdecydowanie popieram zakup , zadko sie to zdaza(reklamacja) ale w razie czego masz 3 lata gwarancji. Pozdrawiam |