MotoNews.pl
6 Hamownia-gdzie w Wawie(okolicach) i za ile (29164/53) - NT

Hamownia-gdzie w Wawie(okolicach) i za ile

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie jestem już na ostatnim etapie prac z autem i będe chciał je hamować (tak z ciekawości).
Pytanie gdzie w Wawie albo okolicach można zrobić to za rozsądne pieniądze?

chojnacki nadarzyn około 250

No włąśnie!! Temat nurtujący mnie od dawna. Czy w 3mieście jest hamownia!!?? Podobno są na PG, u gazowników i w magic tuning. Ci ostatni mają ceny dość wysokie pomimo, że to ogólnokrajowy standard!! Nie wiem tylko co z pozostałymi. Czy ma ktoś z Was mieszkańcy pomorskiego jakieś informacje i hamowniach??
P.S. Prosze nie mówcie mi, że jest jeszcze u Świątka!!

A więc jest hamownia u Świątka Ostatnio organizowali tam Dyno-Day wspólnie z firmą NG Tuning i za 50zł można było shamować samochód nawet kilka razy

No fuck! ! Gdybym ja tylko wiedział!! Pojechałbym odrazu!! Nawet bym sie nie zastanawiał!!!!!!!!!!

Odgrzebuje. Jest gdzieś w Bielsku lub okolicy hamownia podwoziowa, najlepiej zeby była w miarę tania

Cytat:
2008-01-06 23:11:21, szloser pisze:
Odgrzebuje. Jest gdzieś w Bielsku lub okolicy hamownia podwoziowa, najlepiej zeby była w miarę tania

ecusoft 150zł pomiar

potem chyba jastrzebie eko-kar?

a jakby ktos potrzebowal to w wawie na mineralnej u macka grabowskiego 50 pln pomiar lub 100 za 1 h zajecia hamowni

o ile nic sie nie zmienilo

Jako że odgrzebano kotleta to dodam że w pomorskim warto hamować w GTS'ie www.gtstuning.pl Ceny: normalnie chyba 100 jak się zbierze w kilka aut to 50zł /2 pomiary jednego auta

jest jeszcze Strefa Tuningu w Gdyni,
b. fajna obsługa i ceny