MotoNews.pl
1 TRZEBA TO ZOBACZYC (202832/35) - NT

TRZEBA TO ZOBACZYC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.....To wlasnie cala prawda o SENATORZE i jego mozliwosciach

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

link..http://stream.cz/video/11/7205-opel-senator-3-0-24v-dual-ram

....mistrz kierownicy za sterami OPLA

maxsped

Mam nadzieje, że w twoją wypowiedź należy traktować z przymrużeniem oka, ponieważ to co zobaczyłem zaparło mi dech w piersiach, a starym ramolem (mimo, że jeżdże merolem ) nie jestem. Szkoda mi tylko jednego....że drzewo mu nie wyrosło gdzieś na drodze, ludzie by odsapneli. Eeee poprawka, szoda mi jeszcze, że koleś taką wioche sieje oplem.

pozdrawiam

Zastanawiam się co owy koleś chciał pokazać w tym filmie. Chyba nawet szkoda jakiegokolwiek komentarza na ten temat.

Witam cie cwieta

Ty piszesz co owy koles chcial pokazac !!!!!

to byo w czechach wiec nam nie zagrazal i to tylko SENATOR

ale w takim razie popatrz na to ...

link,,http://www.humorosy.pl/filmik-1479-szalony-tirowiec.html

to pewnie braknie ci slow i to niestety Polska

maxsped

dla mnie to debil, przez takiego idjote moze zginąć niewinny kierowca który spokojnie zgodnie z przepisami jedzie do domu!! niech tacy ludzie szaleją ale na torze!
ja bym mu prawko podarł!!
dla mnie to idioci i nieodpowiedzialni gnoje co mało pod deklem mają!

obejrzalem ten filmik z senatorem i powiem tylko tyle ... brawo za opanowanie samochodu ... koles jest dobry ... ale za idiotyzm powinni go skazac na 30 lat ciezkich robot z pobytem w zakladzie psychiatrycznym. Totalna masakra ... najbardziiej mnie rozwalil fragment jak przelatywal po przejezdzie kolejowym na ktorym palil sie sygnalizator ... ciekawe gdzie byl pociag ... szkoda ze go nie bylo akurat w tym momencie...

Zeby mnie ktos zle nie zrozumial z tym filmikiem

ABSOLUTNIE nie popieram takiej jazdy autem po normalnych drogach i tez uwazam to za totalny kretynizm ,,uwazam ze to ludzie bez WYOBRAZNI i zasadniczo tacy gina najczesciej na drogach

Osobiscie jezdzilem juz autami o wiele mocniejszymi jak 200KM i takie wariactwa mi do glowy nie przychodzily bo wystarczy troche zdrowego rozsadku i tez mozna czerpac przyjemnosc z normalnego poruszania sie autem

Pozdrawiam Maxsped

Tym senatorem to wybitnie jakis kretyn

Poj....any mistrz prostej Jedyne co pokazał ,to że Senio daje rade Bo kierowca to dno Nie dopatrzyłem się tu żadnych umiejętności Jedynie brak wyobrażni!!!!!!

nie bardzo widzę tu coś co trzeba zobaczyć, kretyn bez głowy w aucie jakim nie powinien jeździć (jeśli w ogóle powinien), no tak jak LeonLeszek zauważył - Senio daje radę

Kolo poprostu mial farta i tyle . . nie raz byl blisko innych uczestnikow.
Ale przyjdzie czas ze swoj spotka swego. Oby tylko oni wtedy ucierpieli

Cytat:
2007-12-30 22:51:03, Gerrif_Newell pisze:
... najbardziiej mnie rozwalil fragment jak przelatywal po przejezdzie kolejowym na ktorym palil sie sygnalizator ... ciekawe gdzie byl pociag ... szkoda ze go nie bylo akurat w tym momencie...

Dla mnie to totalny debil-tak jak już pisałem ale wyjaśniam jedną rzecz, mianowicie to światło na rogatkach przejazdu kolejowego w czechach pali sę na stałe, dopiero jak zbliża się pociąg zapalają się pozostałe-górne, sam pare razy stanąłem na takim przejeździe i na mnie czesi trąbili gdy mrugało jedno światło
pozdrawiam

tak się oplami nie jeździ chyba, że na torze - każdy z nas wie co potrafi SE czyli 3.0 Dual Ram
film dno - pokazuje jak wielu małolatów popisuje się na ulicach,
już nie jedno SE miałem pod sterem ale prędkość ponad 200 na takich drogach to co raz bliższa odległość do piekiełka, tak to widzę

Cytat:
2007-12-30 22:51:03, Gerrif_Newell pisze:
obejrzalem ten filmik z senatorem i powiem tylko tyle ... brawo za opanowanie samochodu ... koles jest dobry ...

jak dla mnie to on mial wiecej szczescia jak rozumu i przede wszystkim umiejetnosciFilmik pokazuje, jak bardzo koles przecenia swoje mozlwosci!!!!!!Niestety takich debili nie brakuje...przykre...jakby na tej drodze jechalo akurat dziecko, ktoregos z zafascynowanych jego jazda i je potracil lub zabil...ciekawe jakie wtedy bylyby reakcje...

Witam
Koleś powinien skoczyć z mostu ( najlepiej do wyschniętej rzeki ) jeżeli już tak bardzo chce strzelić samobója.! Ocali kilka istnień ludzkich i dobry samochód .
Pozdrawiam

Co za...Brak słów.Takich "przeasów" jest niestety więcej... niektórych nawet znamy... KRETYN

dobrze mi sie zdaje czy mial odpalona kontrolke zaciagnietego recznego??

Żółta od ręcznego? Raczej coś od silnika...

Cytat:
Żółta od ręcznego? Raczej coś od silnika...

To tylko niesprawne oswietlenie zewnetrzne