Ma ktoś znajomości w Chinach ??? Ciekawe tylne lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O TUTAJ SĄ

Ciekawe jaka cena i czy dałoby radę do nas sprowadzić

pozdro

Cytat:
2007-12-04 20:15:11, Kolber7 pisze:
O TUTAJ SĄ Ciekawe jaka cena i czy dałoby radę do nas sprowadzić pozdro

te jasne sa super

ciekawe , ciekawe

to kto wyśle zapytanie do nich na maila??

Tzn kto potrafi to ładnie po angielsku sklecić??

spoko juz wysłałem maila czy moga mi wystawic na e-bayu te tylne mysle ze odpisze jutro i poda ceny w dolarach

NO ladne te lampy-przeszklone-daj znac jak juz cos bedziesz wiedzial

Zeby tylko nie wyszlo taniej sprowadzic z tamtad esperaka w calosci

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-12-05 01:34:33 ]

juz conieco wiem o kosztach transportu jutro mam nadzieje poznac cene lamp i bedzie mozna sie zastanawiac
pozatym musze wyskrobac info z konwencji przewozowej cmr i incoterms zeby dowiedziec sie jak z cłami ...
ehh mam nadzieje ze bedzie warto

Bardzo ciekawe są też hampy przeciwmgielne (przeciwmgłowe ) te większe.

Cytat:
2007-12-05 07:12:13, kisztan pisze:
Bardzo ciekawe są też hampy przeciwmgielne (przeciwmgłowe ) te większe.

bo to somy prawdziwe oryginały ...potem (a na europę wyłącznie) już wszedła wersja "ekonomiczna"...a co za tym idzie ..znacznie szpetniejsza

Również wysłałem maila.

Mój znajomy sprowadza quady z Chin i jest możliwość transportu ww. lamp za śmieszne pieniądze.
Niestety do chwili obecnej nie dostałem odpowiedzi w kwestii ceny detalicznej samej lampy, a właściwie kompletu.

Rzecz w tym, że skłaniał bym się do zamówienia hurtowego, najlepiej powyżej 8 kompletów.

Pozdrawiam - SpeedR

gdyby cena tych lamp byla przystępna to mysle ze zebralo by sie kilka osób na forum

Swoją drogą zawsze myślałem o tym że w espero to z prodzu brakuje przeszkolnych halogenów-bo skoro światła i kierunkowskazy są tzw clear to dlaczego halogeny wyglądają jak od poloneza?? Moze dalo by sie dobrac te halogeny od innego auta???

[ wiadomość edytowana przez: tommi3737 dnia 2007-12-05 13:46:39 ]

Cytat:
2007-12-05 13:44:30, tommi3737 pisze:
Swoją drogą zawsze myślałem o tym że w espero to z prodzu brakuje przeszkolnych halogenów-bo skoro światła i kierunkowskazy są tzw clear to dlaczego halogeny wyglądają jak od poloneza?? Moze dalo by sie dobrac te halogeny od innego auta???

Ewentualnie można zrobić tak jak i najzwyczajniej w świecie wypolerować na gładko szkła.
Świeci dokładnie tak samo, gdyż klosz halogenów nie załamuje wiązki światła.

Pozdrawiam - SpeedR

Te tylne lampki crystal są fajne.Trza by się jeszcze o blendę zapytać(crystal)

Blenda przecież jest
Z białym napisem espero i jedną parą lamp czerwonych (pozycja + przeciwmgielne)

To że jest to wiem.Ale mi chodzi o cenę blendy a nie czy wogule jest

narazie brak odpowiedzi od chinoli... pytałem o komplety

10 lamp i 5 blend

dzis napisze jeszcze do drugich tez mają i koreańczyków też mają

Cytat:
2007-12-05 08:53:36, bogdan1 pisze:
bo to somy prawdziwe oryginały ...potem (a na europę wyłącznie) już wszedła wersja "ekonomiczna"...a co za tym idzie ..znacznie szpetniejsza

Wiem Bodzio, pamięta się te foty z koreańskiego forum.

A na te kristale jak by co to też jestem chętny

Cytat:
2007-12-05 19:27:04, greenberg pisze:
narazie brak odpowiedzi od chinoli... pytałem o komplety 10 lamp i 5 blend dzis napisze jeszcze do drugich tez mają i koreańczyków też mają

A o halogeny to juz nie mogłeś zapytać

Cytat:
2007-12-05 13:44:30, tommi3737 pisze:
Swoją drogą zawsze myślałem o tym że w espero to z prodzu brakuje przeszkolnych halogenów-bo skoro światła i kierunkowskazy są tzw clear to dlaczego halogeny wyglądają jak od poloneza?? Moze dalo by sie dobrac te halogeny od innego auta??? ...

a takich kompletów tylnych lampowo-blendowych to przy dobrej cenie ...letko 10 weżmniemy ...