Niewielki lifting mojego 126p...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z tyłu - odświeżona klapa, poprawiony zmodyfikowany i wreszcie uzbrojony w oświetlenie zderzak. Zderzaki przód i tył zostały pokryte lakierem strukturalnym do plastiku.

No i niech ktoś napisze, żę słabo wygląda ten malec, bo dla mnie rewelka

kostek niezły ryż (żartuje)

niezły odjazd. Ładnie wygląda tył po obniżaniu. BRAWO

Dla mnie bomba!!!! Super rewelka, tył mam taki sam tylko brakuje mi twoich felg i mam białe lampy bo mam jasny kolor. Ale tak to wypas!!!! A co z gliniarzami????

Super extra na bajerze . A tak poważnie to super tylko można było jeszcze zamek z klapy out ale to tylko moja uwaga.

bardzo zajefajnie mam takie pytanko czy taki zderzak trzeba jakos samemu przerabiac czy mozna gdzies kupic albo zamowic? pytam poniewaz tez mam gladka maske i rejestracje na zderzaku

Cytat:
A co z gliniarzami????

Poprostu nic I oby tak dalej
Cytat:
tylko można było jeszcze zamek z klapy out ale to tylko moja uwaga.

jak zamek z klapy to i klamki z drzwi von!!! Tak naprawde to nie ufam elektryce malucha, bo jak caly prad zima kleknie to ja nie bede szyb wybijal ani sie do autka wlamywal zeby pojechac. A pozatym to dopiero do braku klamek sie paly dopieprzaja.
Cytat:
mam takie pytanko czy taki zderzak trzeba jakos samemu przerabiac czy mozna gdzies kupic albo zamowic?

mozna zrobic samemu, mozna zamowic. Ja akurat nie mam czasu na takie zabawy to sobie zamowilem

malczak jak najbardziej poprawny!

Jak wejdziemy do unii to pałkarze będą nam mogli jedynie laskę zrobić za przeróbki bo będą obowiązywać prawa unijne (np. Niemcy oni dopiero mają blachy wyświrowane albo Francja).

Cytat:
Jak wejdziemy do unii to pałkarze będą nam mogli jedynie laskę zrobić za przeróbki bo będą obowiązywać prawa unijne (np. Niemcy oni dopiero mają blachy wyświrowane albo Francja).

No nie jest tak do końca.Do fakt że zachodni sąsiedzi mają ostro pokręcone fury ale zerknijcie w jakim stanie są te auta.Tam nie ma prawa być niesprawny nawet spryskiwacz do szyb.A u nas mentalność rodaków jest sami wiecie jaka...Poza tym np.jeśli chodzi o tłumiki to niemcy są bardzo restrykcyjni.Nie wyjedziesz na droge jak nie masz certyfikatu tuv

wypaśne autko

HeH... Ten maluszek jest ... Tego sie nie da opisac moj jest (bedzie) podobny tylko troszke inny polowa juz pomalowana...

PS. Jaki to lakier ? Czarny polysk RAL 9005 ?
PS2. Ile kosztuje taki zderzak ? bo ja sam zrobilem i wyglada identycznie ;P
PS3. Bylem na stacji diagnostycznej i gosc mi powiedzial ze nie ma zadnego przepisu co do klamek (a raczej ich braku)... Tylko dla wlasnego bezpieczenstwa podczas wypadku itd.

[ wiadomość edytowana przez: brq dnia 2003-07-21 00:48:34 ]

Ja również zrobiłem niewielki lifting malca - zdjęcia w profilu

Cytat:
2003-07-22 19:23:26, Porthos pisze:
Ja również zrobiłem niewielki lifting malca - zdjęcia w profilu

niezły ten lifting
kupiłes od kazy malucha ?

pozdro

Ladniutki Mnie sie podoba

Maluszek jest THE BEST
Szkoda, że mój jeszcze tak nie wygląda ale może kiedyś...
Gdzie można kupić taki zderzak i ile to kosztuje???

chyle czolo przed wlascicielem i mam jedno pytanko: co z palami, nie przypierdalaja sie do lamp i szyb?

pozdro

chyle czolo przed wlascicielem i mam jedno pytanko: co z palami, nie przypierdalaja sie do lamp i szyb?

pozdro

Cytat:
Jak wejdziemy do unii to pałkarze będą nam mogli jedynie laskę zrobić za przeróbki bo będą obowiązywać prawa unijne

Jasne, jasne. Jak nie będziesz miał TUV-u czy innego cholerstwa na to, czy tamto, to będziesz mógł swój wyświrowany wózek na lawecie po zlotach wozić ))

K.Y.