DVD z przodu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam możliwość zakupu przyzwoitego sprzętu do kluski z odtwarzaczem DVD na przednim panelu radia. Generalnie nie firma jest tu istotna czy jakościowe parametry ale sens. Czy na takim maleństwie i 262000 kolorów dobrze widać? Czy faktycznie da się spokojnie na czymś takim obejrzeć DVD? Czy nie rozprasza w czasie jazdy i czy gra warta świeczki ?
Z tyłu już mam zamontowane przenośne DVD dla szkodników by się w trasie nie nudziły więc żadnego okablowania nie potrzebuje.
Interesuje mnie tylko przód.
pozdrawiam
zupper

Sprzet wydaje mi sie zbedny i tak w trakcie jazdy ogladal
nie bedziesz, a jak sie domyslam szpanowac tez nie masz
zamiaru

Jesli mozna to wykorzystac jako navi to bym sie zastanowil,
w przeciwnym razie biorac po uwage, ze dla dzieciakow juz sprzeta masz, to olal bym temat.

Ale wybor jak zwykle nalezy do Ciebie

Moim zdaniem to już lepiej poszukać osłony przeciwsłonecznej z monitorem. I tak chodzi o pasażera (nie musisz jak kierowca TIRa robić przerw to nie oglądasz a podczas jazdy się nie nudzisz). Zrób sobie test - jak długo możesz patrzeć w miejsce gdzie jest przwidzaine radio w klusce (ja też byłem o krok od takiego kupna - ale lokalizacja przeważyła). Do tego te firmy robią szajs (sprawdzone przez kumpli)

ale można podłączyć kamerę cofania

zawsze można na Car audio podskoczyć i sie pochwalic.
jak nie jesteś pewny zrób sobie za i przeciw w tym wypadku wyjdzie ze niepotrzebne, bo ile czasu spedzasz w aucie czy czesto stoisz w korku? czy wogóe conajmniej raz dziennie przez conajmniej 30 min non stop bedziesz ogladał?
sprzet zbedny dla Ciebie z przodu a dla dobrego kierowcy kamera cofania nie potrzebna...
pozdr

Decyzja zapadła - sprzęt z przodu bedzie czytał cd/SD/USB i miał Bluetootha...i starczy /bez DVD/
Pozdrawiam