MotoNews.pl

[p]j poszukuję kawałka aluminium pod flanszę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, poszukuję kawałka płyty aluminiowej o grubości 10-15 mm, rozmiar mniej więcej kartki A4. Najlepiej równiutkiej pod wykonanie przejściówki pomiędzy kolektorem ssącym a innym gaźnikiem.
Oczywiście nie za darmo.

Tu coś powinni mieć, a na pewno mają możliwość wycięcia.

Znam, ale poniewaz bede cos sam modzil to i nie wiem jaki ma wyjsc ksztalt ostateczny. No ale faktycznie, moze po prostu beda mieli taki kawal alu do odstapienia

Cytat:
2011-05-10 21:14:02, andrzej_krakow pisze:
Znam, ale poniewaz bede cos sam modzil to i nie wiem jaki ma wyjsc ksztalt ostateczny.

Skoro będziesz sam coś robił i nie wiesz co ma z tego wyjść to to się nazywa rzeźba nowoczesna

Nie jest tak źle, co ma wyjsc w ogolnych zarysach to wiem , ale jak zwykle diabel tkwi w szczegolach.

Z nicka można wywnioskować, że coś Cię łączy z Krakowem. Jeśli wniosek jest trafny to w firmie hart na ulicy Skwerowej powinieneś dostać to czego szukasz HART

Cytat:
2011-05-11 13:53:21, -TOMMY- pisze:
Z nicka można wywnioskować, że coś Cię łączy z Krakowem. Jeśli wniosek jest trafny to w firmie hart na ulicy Skwerowej powinieneś dostać to czego szukasz HART

Krakow to stare czasy, od 6 lat Cieszyn

No to cóż, nie udało mi sie pomóc. No chyba że jak nie znajdziesz to daj znać na priv co dokładnie to ma być to Ci zanabęde i wyśle.

[ wiadomość edytowana przez: -TOMMY- dnia 2011-05-11 15:25:09 ]

W każdym razie wielkie dzięki za pomoc