Czyj to EX fiat? : KR 0652X

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chcialem sie dowiedziec kto z forum F&F jezdzil wczesniej czerownym df na krakowskich numerach, chcialbym poznac dokadniej jego historie bo zupelnie niechcacy stoi u mnie na podworku

jakies foto?

misieq:>

Cytat:
2008-01-14 20:45:30, mateuszc pisze:
misieq:>

tez tak obstawiam

niestety nie misieq ma rej: KR 0687A i tez czerowny,
zdjecia wkleje w srode jak bede mial dostep do servera

to chyba ten kant o ktorego ja kiedys pytalem. bordo z naklejkami klubowymi czarnymi na przednich blotnikach i bagaznikiem na dachu (przynajmniej jakis 1-2 lata temu). jezdzi nim teraz stary dziadek czy ktos tam. szukalem tego tematu ale nie znalazlem, pewnie ktos wywalil

Nie mam dobrej pamięci, ale o ile mnie pamięc nie myli to był moj fiat łatwo go poznać bo na środku pod radiem mial przyciski do elektrycznych szyb

Wklej zdjęcia koniecznie, bardzo ciekawa jestem jak teraz wyglada Fiat.

Taki był jak nas woził x-czasu temu

stoi u ciebie bo go kupiles czy ktos tam zaparkowal ????

wyglada tak samo, tylko nie ma reflektorow sa w kartonie podobnie jak i silnik, skrzynia, wal i rura lezy na trawie, troche zdemowlowany
dostalem go niejako w bonusie, chcialem sie dowiedziec co tam bylo robione bo nie wiem czy sens go restaurowac, na razie stoi jako magazyn czesci, jezeli jest tak jak poochaty mowi:
'przednie zawieszenie było dobre, bo amory robione twarde i do tego nowiutkie sprezyny z zuka. tył też był klepany i obnizany. szkoda go troche, ale tez nie był zrobiony idealnie...'
to moze wsadze jakis silnik i troche pojezdzi albo wyjme co lepsze i buda po jakims czasie pojdzie na zyletki

sprezyny nie z zuka tylko z poloneza trucka - sam kupowalem wogole sporo w tym aucie bylo zrobione z tego co wiem, to byla fajna baza tylko trezba bylo jeszcze troche czasu mu poswiecic. szkoda ze tak skonczył

szkoda szkoda tym bardziej ze gosc ktory go kupil mial wielkie plany i naprawde byl napalony, jechal po niego do kraka pociagiem z panna, rezerwowal samochód tydzien wczesniej...tak czasem bywa...moj poprzedni maluch tez skonczyl kiepsko. ma juz trzeciego albo czwartego wlasciciela. najlepsze ze chłopak któremu go sprzedalem zamienil go na ritmo za ktore nie dalbym nawet pol tamtego malucha... tak czasem bywa, trudno sie dziwic ze te auta znikaja z ulic. najbardzierj szkoda silnika, bo calkiem przyzwoity byl

a co to w koncu z amorami? zalewane innym olejem czy jak? elektryka szyb tam dzialala? ktory to rok budy?

ja juz nie pamietam. elektryka szyb działała, amory nie są niczym zalewane tylko normalnie w serwisie wymieniane zaworki. a buda nie pamiętam z którego roku. Na pewno skrzynia w dobrym stanie była, głowica cała po remoncie, po frezowaniu gniazd, szlif zaworów, z reszta robiona była razem z silnikiem barta

uu szkoda poochacz chuchal i dmuchal na tego fiata

moje 127 biale tez podobno na zlom oddane przez nastepnego wlasciciela

Bart128
Cichemu przechandlowałes te auto z gliwic???

Tak, Cichemu. Miał w planach wstawianie do 7ki dohca.

Cytat:
2008-01-16 18:29:38, MCQUEEN pisze:
Tak, Cichemu. Miał w planach wstawianie do 7ki dohca.

Widziałem tą fure....Najprawde Cichy mase pracy wsadził w ta bude...Rozpórki,poszezone nadkola były,i cały przód przygotowany do wstawienia tego DOHC...
Ale nie wiem co mu sie odwidziało...I w koncu zaczął sprzedwac go na czesci.Ja (try3ek),ma teraz z niej całe zawieszenie.fotele....
Mi mowił po pewnym czasie ze komus z gliwic sprzedał ta bude...