[s]Bimarco B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam: stan jak na foto - bdb, do wyprania/poodkurzania ;]
cena:400 do niewielkiej negocjacji na prv gg574646

[ wiadomość edytowana przez: nikusss dnia 2008-01-05 12:41:00 ]

Sorry ale nie moglem sie powstrzymac, przeciez on jest drozszy niz cena prodycenta.

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2008-01-05 13:57:31 ]

ale tu jest chyba parka a nie jeden.

cena oczywiscie za dwa...
na cholere komu jeden fotel, potem wyglada auto jak poskladane z czesci znalezionych za garazem ;P

Cytat:
2008-01-05 15:31:11, nikusss pisze:
cena oczywiscie za dwa... na cholere komu jeden fotel, potem wyglada auto jak poskladane z czesci znalezionych za garazem ;P

swieta prawda

up

nikuss biore te kubły

up. deeejaaay w kooole przyciął

Klepię

Co z moimi kubłami? Doczekać się nie mogę.

jak ida poczta to poczekasz

kumpel czeka na kubly od zurawia od grudnia

Zgadza sie - kubly wyslane 31.12.2007r. razem z kilkoma innymi. Wszystkie doszly ta jedna paczka nie. Odbiorca zglaszal problem z funkcjonowaniem jego poczty (w polowie stycznia poprzychodzily kartki swiateczne, a na poczcie poinformowali go, ze nie ma komu listow roznosic). List przewozowy jest, wczoraj zgloszony temat do mnie telefonicznie, jutro ide na poczte robic burdel w tej sprawie.

A ogolnie co do dzialania pcozty. Wyslalem ostatnio pare gratow za odbiorem, wszystkie papiery wypelninio lacznie z drukiem wplaty na konto. Przedwczoraj ddzwoni do mnie pani z poczty (zawsze pisze swoj numer telefonu na liscie przewozowym) z prosba o podanie numeru konta, zeby mogli wplacic kase, bo nie maja kwitu... Normalnie rece opadaja.

Czy może mi ktoś podać tel. do Nikusssa na priv oczywiście. Kubłów jak nie było tak nie ma, na privy i gadu nie odpowiada.

jak wyslane poczta to atakuj swoja poczte przede wszystkim - na bank u nich lezy i nikomu nie chce sie tego wyniesc

donosiciel wypisal fikcyjne awizo nawet nie zagladajac do ciebie i jeszcze troche a paczka wroci do nadawcy albo pojedzie do koluszek

z ta poczta w naszym rejonie to masakra jest do mnie priorytety ( listy ) ida od 7 do 10 dni!!! a paczki jak sie nie dopytuje to nie dochodza wcale

Mam nadzieję że tak jest, tylko przydałby mi się kwit nadania. A do tego potrzebuję się skontaktować z Nikusssem

Napieraj na poczte - kubly, ktore wyslalem doszly na poczte odbiorcy, ale listonosz dal dupy i nie doniosl awizo, wiec fotele po miesiacu wrocily do mnie.

Sprawa wlasciwie zakonczona - fotele beda szly kurierem.

Ale z tego moral taki, zbey obydwie strony napieraly na poczte i kulturalnie pytac co i jak, to znajdzie sie ktos w koncu komu bedzie sie chcialo i wyjasni wszystko.

Kontakt z Nikusssem nawiązany. Wątpliwości póki co wyjaśnione. Czekam dalej.
Pozdrawiam

Spoko loko nikuss zaufany jest wiec to pewnie poczta.

Stane po stronie nikussa.

Robilismy deal razem ,wyslal tajle poczta, rowniez nie dochodzilo dlugo ale pokazal kwity.

Na przyszlosc proponuje chcac byc pewnym dostarczenia uzyc kuriera a nie poczty.

Poczta tansza ale jakosc uslug nizsza.

Cytat:
2008-02-11 12:09:04, borysirl pisze:
Stane po stronie nikussa. Robilismy deal razem ,wyslal tajle poczta, rowniez nie dochodzilo dlugo ale pokazal kwity. Na przyszlosc proponuje chcac byc pewnym dostarczenia uzyc kuriera a nie poczty. Poczta tansza ale jakosc uslug nizsza.

skoro jestescie w temacie to jakie jest porownanie ceny 2 kubly - poczta a kurier??

Ja zawsze wsio wysylam kurierem bo wiem ze nie bedzie problemow.