ESPERO w GT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zgadnijcie czyje???

Dzięki Uprzejmości "Wąsika" * Możecie poczytać o tym "pięknym" ESPERO

*Kolega z uczelni

Pozdro

szkarada...

gdy patrzę na ten spychacz, to mnie ciągnie na wymioty

Cytat:

Seryjne Espero jest smutne, tak, jak smutne jest życie użytkownika

Widać, że nic o naszym Forum nie wiedzą

Kiedyś tą burakowatą gazetę czytywałem jak służbówkę serwisowałem. Zmieniłem serwis i mam spokój!

ale wieś

"...ale wstyd przed Stefanem..."

Włożył kupę wysiłku i kupa wyszła...
Ale o gustach się nie dyskutuje - jak się komuś podoba, to niech takim jeździ.

przód to może i by obleciał, jest w nim troszke fajnej drapieżności, ale jak ten tył a drodze zobacze to chyba nie zachowam odpowiedniej odległości... wnętrze rodem z filmów o kosmosie z lat 70-tych,
generalnie fabryczny wygląda lepiej

Cytat:
2008-01-16 09:21:21, pyrekcb pisze:
Ale o gustach się nie dyskutuje - jak się komuś podoba, to niech takim jeździ.

Ale o bezguściu i owszem i to jak najwięcej należy dyskutować, bo potem rzeczone "kwiatki" wychodzą. Gdyby nie dyskusje o bezguściu to być diskopolo słuchał 24h/dobę, jeździł sraluchem z dziesięcioma spoilerami, a w TV Wenezuelskie telegówna oglądał.
Przypomnijcie mi czyje to złomero? Te z Sosnofca?

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2008-01-16 09:35:37 ]

To jest Johnny (czy jak to tam się pisze) z Myszkowa.

Cytat:
2008-01-16 09:42:28, Esperynek pisze:
To jest Johnny (czy jak to tam się pisze) z Myszkowa.

Aha... nawet był tutaj raz. Pokazał auto i mu wystarczyło wizyt na zawsze

Panowie i Panie ...ja to mam taką propozycję....napiszmy do GT swoje krytyczne uwagi (bo nie wierzę że komuś sie może podobać)

nie wiem jak Wy...ale ja nie zdzierżę bo to wstyd i hańba publicznie zaprezentować TO COś !...że niby Espero....

Piszem zara do tych gietowców,
że człek od tej szkarady to mutant , odszczepieniec i nie ma nic wspólnego z Esperakową społecznością....został wyrugowany z powodu braku jakiegokolwiek poczucia estetyki , gustu i zapędów maniakalno-depresyjnych

fszyskie golfiarze bedom tera Espero kojarzyć z tom jeżdżącą kupą papendekla* ..Nieszczęście !

*papendekel - wyraz używany na śląsku (wiązał się często z określeniem tworzywa używanego do budowy trabanta )

A odkąd to espero ma "seryjnie 136KM"?To ja niedouczony jetem-wszystkim mówiłem że 90KM.

90KM to ma wersja 1.5

Cytat:
2008-01-16 14:21:52, leszek_espero pisze:
A odkąd to espero ma "seryjnie 136KM"?To ja niedouczony jetem-wszystkim mówiłem że 90KM.

nie ma nigdzie napisane ze to seryjne nie wiem ale to nie jest silnik montowany standardowo do Espero napewno

Czytać nie potraficie. To stożkowy filtr powietrza+świece brisk+wydech ulter dodały te 30 KM

Cytat:
2008-01-16 17:06:37, piotr_ek pisze:
Czytać nie potraficie. To stożkowy filtr powietrza+świece brisk+wydech ulter dodały te 30 KM

a spojler to co

Cytat:
2008-01-16 17:09:16, markon pisze:
a spojler to co

Noi badlook i,i,i lakierek

Cytat:
2008-01-16 15:49:26, markon pisze:
nie ma nigdzie napisane ze to seryjne nie wiem ale to nie jest silnik montowany standardowo do Espero napewno

No to rzuć okiem na dane techniczne na 4-tej fotce