Ma ktos videostradę?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie? jak sie sprawuje>? jak z obrazem (ma smigac na 42 calowej plazmie). bo mam 2 wyjscia - albo z tp albo upc.....

na 42 cale zdecydowanie odradzam.

wiecej konkretow. czy to kwestia rozdzielczosci?

Cytat:
2008-01-16 23:33:47, Pat_kdb pisze:
jak w temacie? jak sie sprawuje>? jak z obrazem (ma smigac na 42 calowej plazmie). bo mam 2 wyjscia - albo z tp albo upc.....

Nie ma znaczenia skąd , tylko - jaki sygnał ! Chcąc mieć przyzwoity obraz na tak dużym ekranie - musisz mieć sygnał HD .
A z tego co wiem - to videostrada nie oferuje jeszcze sygału w takiej rozdzielczości ( nie wiem jak UPC ) , mało tego - chcąc ogladać obraz w "normalnym" standardzie - musisz najpierw mieć łącze o przepustowości co najmniej 4Mb ! A tego nikt głośno w reklamach nie mówi !
Konkluzja jest taka : ratuje cię TV Sat i albo Cyfra + z opcją tuner HD , albo telewizja "N"

Cytat:
2008-01-17 08:51:36, schab pisze:
Nie ma znaczenia skąd , tylko - jaki sygnał ! Chcąc mieć przyzwoity obraz na tak dużym ekranie - musisz mieć sygnał HD . A z tego co wiem - to videostrada nie oferuje jeszcze sygału w takiej rozdzielczości ( nie wiem jak UPC ) , mało tego - chcąc ogladać obraz w "normalnym" standardzie - musisz najpierw mieć łącze o przepustowości co najmniej 4Mb ! A tego nikt głośno w reklamach nie mówi ! Konkluzja jest taka : ratuje cię TV Sat i albo Cyfra + z opcją tuner HD , albo telewizja "N"

videostrada leci po 4mb dlatego uzytkownicy neo 6mb nie moga miec video. bo nie bada takiej szybkosci uzyskiwac wlasnie przez video.

video leci oddzielnie moizesz miec neo 1mb a video i tak swoj przydzial ma i bedzie smigac.

natomiast odradzam bo rozne rzeczy sie dzieja z video.
pixeloza brak dzwieku szmery bajery itp itd.. no chyba ze cos tp poprawila przez ten okres w ktorym nie mialem z wideo do czynienia... w co watpie

no to ok, zostaj mi sie dowiedziec jak to jest w upc.

brr czytam i czytam i powoli sie denerwuje nigdzie nieda sie wyczytac konkretów.

rozumie ze kablowka na zwyklych kablach rowniez niezapewni dobrego obrazu?

zatem zostaja platformy C polsat i n. Czy ta "n" ka jest tak dobra jak sie reklamuje?

1. Jak chcesz TP upewnij się 15000 razy czy masz nową centrale w okolicy. (oni kłamią jak się da. Nam też zapewniali, że mamy nową centrale i w koszalnie wydrukowali umowę, a w Katowicach stwierdzili ze nie ma tej możliwości ). Później będziesz miał tylko problem z odwożeniem tego ich dziadowskiego sprzętu
2. Fakt jak podłączyłem live boxa i miałem net na innym rooterze przy opcji 512MB net chodził jakby miał prędkości 64kb/s
3. Nie wiem jak wygląda z UPC ale pewnie z nimi wolałbym się wiązać
4. W moim wypadku skończyło się oddawaniem tego sprzętu i to jeszcze z problemami

Mam nadziej, że coś pomogłem chociaż od formy jak tele-kompromitacjami obchodzi się z klientami
I najlepszy numer do tej pory według ich systemu mam centrale która nadaje się pod videoneostrade Więc ode mnie usłyszysz jak najdalej od tej firmy

UPC polecam, mam od 4 lat - aktualnie 4mb/s. bez uwag.

net bedzie z tp bo upc u mnie niema chello (stare kable)

tp juz odpadlo

zostalo n, c+ (mozna kupic zhackowany zestaw) i polsek....

tyle ze n oferuje 4 kanaly w HD, i abonament wychodzi kolo 130-150zl poyeahbani ludzie ja mam tv normalnie - bo ja zlewam, a filmy z kompa sa eleganckie

niewiem kazmirz skad ta cena, 32 pln plus 15 za jakis tam kinobox i tam sa w ponoc dobrej jakosci.. zreszta ja wracam do domu o 20, wiec w ciagu 3 h chce miec obraz zylete a co bede ogladał to w sumie mnie wali [poczytalem ze tego voda to nieoplaca sie brac bo kupa. wiec chyba n, przynajmniej na rok, jak sie niespodoba to sie wymysli cos innego

Cytat:
2008-01-17 23:51:24, stasiu pisze:
tyle ze n oferuje 4 kanaly w HD, i abonament wychodzi kolo 130-150zl poyeahbani ludzie ja mam tv normalnie - bo ja zlewam, a filmy z kompa sa eleganckie

to dziwne, bo ja właśnie widziałem jak Twoja stara wynosiła tv z domu

hahaha

padło na nke. koniec burdelu