Na ile wyceniacie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanko do znawcow,co sie znaja troche na wycenie.
dzis rabnalem w drzewo moim essim i bez blacharza ani rusz+chlodnica,reflektor i pompka wspomagania,moze i alternator.no i zderzak.
interesuje sie jaka cene moge wyciagnac za skasowanego essiego '92 1.8 combi. instalka gazu sekwencyjna stag-200.

w warsztacie krzykneli mio 3500 za zrobienie,a taniiej chodza sprawne.wiec chce opchnac to co zostalo z niego. silnik nie ruszony 1800 16v,niedawno robiony caly rozrzad,chodzil jak marzenie.przebieg nieokreslony,bo niewadomo ile kilomertow zrobila nim wczesneijsza wlascicielka.rok temu sprowadzony z wloch,przeklad 20 dni temu przeszedl rewelacyjne.

jak moge prosic o jakies porady co do wyceny ,a moze i kontrachentow znajde. zamieszczam zdjecia po zbrodniczym zajechaniu drogi mi przez drzewo,na moim proifilu sa zdjecia przed i po wypadku.
jest to dla mnie pilne.

1000-1500 zależy czy znajdzie się ktoś naprawdę potrzebujący części

znalazl sie blachjarz co go sobie wyklepie. tu jest duzo robocizny,a z czesci to:
zderzak
reflektor
blotnik
chlodnica
popka wspomagania
alternator
zbiorniczek wspomagania i chlodnicy

ile to moze kosztowac? na rzie krzyknieto mi ze ok.1000.czy oby to sie zgadza z cenami urzywanych czesci.

jak za 92 ktos daje 1000 to ok, ja tyle dostalem za grudzien 95

Jak chce Ci sie szukać części to można go tanio poskładać, wg moich wyliczeń to koszt około 1500 razem z malowaniem.

A moze kupic sama bude i przelozyc silnik,jakies czesci do piwnicy i co zostanie na zlom.ile moze kosztowac taki z uszkodzonym silnikiem?

dobra furka sprzedana.poszla za 1500.teraz to zmartwienie innych.
dziekuje za posty,podpowiedzi i propozycje czesci. kontakt do was dalem kupujacemu,moze sie odezwie w sprawie czesci.
ja teraz musze cos znalezc sobie za jakies 2500 by jezdzilo .

przepraszam adminow za zle umieszczenie tematu.dziekuje za przekierowanie.

watek do zamkniecia .

jeszcze raz dzieki