[prośba] foty swift swap rwd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam prośbę jakiś czas temu na forum ktoś wrzucił linka z opisem swapowania suzuki swift na rwd z USA chyba przekopałem przeglądarke i nie moge za cholere tego znaleźć od 2.5 godziny pomożecie????

[ wiadomość edytowana przez: 130TC dnia 2008-01-20 12:26:43 ]

oni go jeszcze chyba nie skonczyli?

no chyba jeszcze nie skończony jest ten swap, jak macie linka to wklejajcie bo potrzeba mi to na szybkości

google tez nie gryzie
suzuki swift gti rwd

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2008-01-20 11:38:18 ]

To ja wrzucalem, to ja!!

podziękował żedby nie było proszę modów zmieńce temat topicu na prośba foty swift swap rwd pozdro

a był kiedys miniak z silnikiem z motoru z tyłu i na sztywnej osi...

ma ktos linka do zdjec, tez kiedys byly na forum

Przeglądając filmy na youtube kiedyś natknąłem się na SC RWD które ładnie latało bokami,silnik umieszczony centralnie miał.

a swift to model fiata ? Nie wiedziałem

no raczej ze NIE
moze do hyde parku z tym co??

-----------------
Franky Garage

Cytat:
2008-01-20 12:29:37, Koniu pisze:
a swift to model fiata ? Nie wiedziałem

Koniu większość z nas ma podział forum na kategorie, jeśli bym to umieścił na hyde parku to czekałbym na odpowiedz niewiadomo jak długo, potrzebowałem ten link na już więc dlatego wrzuciłem na ogólne.

Tym samym mogę zapytać czy czasem twoja wypowiedź to nie OFFTOP w temacie o swifcie??
Na marginesie teraz już możecie wrzucić to do hyde

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2008-01-20 12:36:38 ]

Wiele osób potrzebuje odpowiedzi nagle i tzn że wsyzscy mogą umieszczać pytania nie zwiazane z fiatami na forum głownym. Tak wynika z twojej wypowiedzi. Ja wiem że swojemu wszystko wolno, ale jak przychodzi nowy i nie zna regulaminu to odrazu sie go karci i blokuje temat.

Cytat:
2008-01-20 13:25:42, Koniu pisze:
Wiele osób potrzebuje odpowiedzi nagle i tzn że wsyzscy mogą umieszczać pytania nie zwiazane z fiatami na forum głownym. Tak wynika z twojej wypowiedzi. Ja wiem że swojemu wszystko wolno, ale jak przychodzi nowy i nie zna regulaminu to odrazu sie go karci i blokuje temat.

Czyli jest dokladnie tak jak w czasach kiedy Ty tu rządziles. Wiec F&F nie stracilo swojego ducha . Koniec OT, prosze.