[K] Kierunkowskaz lewy przedni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - potrzebuję kierunkowskaz przedni lewy. Najlepiej na żarówkę bezbarwną (ten z pomarańczowym środkiem).
Ewentualnie komplet kierunkowskazów na żarówki pomarańczowe.

Interesuje mnie stan dobry, bez żadnych pęknięć itp.
Nowy zamiennik kosztuje na alledrogo 50zł, więc interesuje mnie oferta poniżej tej granicy.

GG: 1768471
SMS: 888-848-082

Pozdr

Też poszukuję kompletu na żarówkę żółtą (biały kierunkowskaz). Co do allegro to w tej sprawie jest dosć dziwnie - albo mają tylko 1 stronę, albo cena, o której pisze kolega dotyczy np. strony prawej a lewy kosztuje 85 zł
Stąd jesli kots ma białe kierunkowskazy w dobrym stanie to chętnie kupię komplet.

U mnie już nieaktualne
koggi masz racje, ceny są dziwne. Byłem dziś w Jadarze i różnica w cenie L/P wynosiła ok 20zł. Jeszcze mnie czeka szpachlowanie i malowanie

Cytat:
2008-01-24 09:27:20, koggi pisze:
Też poszukuję kompletu na żarówkę żółtą (biały kierunkowskaz). Co do allegro to w tej sprawie jest dosć dziwnie - albo mają tylko 1 stronę, albo cena, o której pisze kolega dotyczy np. strony prawej a lewy kosztuje 85 zł Stąd jesli kots ma białe kierunkowskazy w dobrym stanie to chętnie kupię komplet.

A masz ten kierunkowskaz uszkodzony, czy chcesz po prostu zastosować tuning? Ja - tak jak ktoś kiedyś opisał na forum - kombinerkami zmasakrowałem ten pomarańczowy klosz i wsadziłem żarówkę przezroczystą, która świeci na żółto. 10x taniej i to z żarówką

Lewy mam rozbity, więc chcę wymienić oba! Jesli ktos ma to ciągle jestem zainteresowany. Swoją drogą ciekawe z czego wynikają te różnice w cenie między stronami?