[126] Wisienka 126p :o) 78r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie chciałem sie podzielic nowym skarbem rodzinnym fiat 126p pierwsza seria 650 odpierwszego własciciela czyli lakier orginalny do drobnych poprawek i oczywiście na licencji z 1978r

[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2008-01-03 00:23:04 ]

daj troche wieksze fotki bo nic nie widac,
i co teraz klasyk dalej czy Rajdówka pełna pytą ? :>

on jest z Ryk czy z jakiejs miejscowosci osciennej typu Dęblin?

No nieźle, ładnie utrzymany, kompletny w detale, był pewnie garażowany bo nawet kliny sie nie pokurczyły od słońca, a dziś mało osób szanuje wczesne egzemplaże drugiej serii. Gratuluję!
A co z tym z pierwszej serii o którym pisałeś na FPMie?

maluch pewnie super ale zrob jakies fotki ktore daloby sie ogladac

ciekawi mnie co z niego będzie...klasyk na bredzie

sorki za fotki maluszek pochodzi z Dęblina napewno nie był męczony w zime ale jednak troszkę trzeba będzie przy nim porobić
myślałem by zrobic cos w stylu MAD_DOGGA czli podkrecony klasyk mocny motor bile tylko szukam alu 12 cytryn .Ma fajny gadzet szerokie ramki świateł przednich są chromowane a co do mojego 2giego maluszka 76 stoi w garażu pod swoja plandeczką

Elegancko,miał być i jest.ładny egzemplarz.

Cytat:
2007-12-30 19:25:06, arbuz81 pisze:
sorki za fotki maluszek pochodzi z Dęblina napewno nie był męczony w zime ale jednak troszkę trzeba będzie przy nim porobić myślałem by zrobic cos w stylu MAD_DOGGA czli podkrecony klasyk mocny motor bile tylko szukam alu 12 cytryn .Ma fajny gadzet szerokie ramki świateł przednich są chromowane a co do mojego 2giego maluszka 76 stoi w garażu pod swoja plandeczką

to zapodaj foty i drugiego a

Proszę kika fotek z wakacyjnej wycieczki rodzinnej

Klasa. Tego to szkoda tknąć by było , ale widze że musiało korcić, ale prawda bo ile można serią jezdzić

mały prezencik od kolegi do wisieneczki tylko bez mocowan ma ktoś moze na zbyciu ??

[ wiadomość edytowana przez: arbuz81 dnia 2008-01-16 18:56:59 ]

mocowanie to jest taki plaskownik odpowietnio wyprofilowany do ksztaltu felgi na koncach przkreca sie go srobmi do kol a kasle srodkowa sroba do wlasnie tegoz mocowania

Miałem w garażu je kiedyś... popatrzę i jeszcze dziś dam Ci znać czy się zachowały.

Tak wygladaja...mozesz sobie łatwo dorobic...ja u siebie dorabialem , a srube do ktorej mocujesz kolpaki przyspawujesz i wsio gra...
Ładniutka pszczółka

Pozdro

-----------------
EL BoMBeLLo - CLaSSiCStYLe
FrankyGarage