| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-03-04 18:57:33 ja juz nie moge. jak tak dalej pojdzie to trzeba bedzie jezdzic chodnikami pozdro |
Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-03-04 23:39:46 jest po prostu tragedia po tej zimie... wyrwy takie ze tylko sie pomodlic zeby na czas zauwazyc... a jak ludzie czasem je omijaja to takie wyczyny robia ze prawie w drzewo nie pier....lnie albo w kogos nie przyj....ie z na przeciwka heh.
mam nadzieje ze niedlugo to polataja bo na nowy asfalt to juz nawet nie licze.... pozdrawia Słupski Driver |
cezi Opel Omega Lublin | 2004-03-06 11:14:44 Zgadzam się z przedmówcą, dosłownie masakra jeśli chodzi o te dziury, wyrwy itp. jak tak dalej pójdzie to zalożę jakieś 13``-tki na duuużym balonie jako dodatkowe amortyzejszyn, bez kitu po wypełnieniu dziur asfalto-smołą(bez żadnego uprzednio ich oczyszczenia) panowie od łopatologii przyklepują łopatą i poszedł dalej... i mamy to co mamy, wyrastają całe pasma górskie, drogowcy odpierdalają taką fuszerkę ze NO COMMENT! W Lublinie jeszcze mają czelność się usprawiedliwiać tym, że Lubelszczyzna leży na piaszczystych lessach i stąd te "fałdowania kaledońskie" na jezdniach Temat szeroki i długi jak droga... Pozdrówka Przyjaciele OMEGowcy! |