Nie SPAM!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem co o tym pomyslicie ale ja goraco polecam.
Jezdze juz tydzien z tym pod maska i przyznam ze dalej nie moge wyjsc z podziwu... 30 zl za konie mechaniczne to przeciez za darmo . Poprostu rewelacja!

Cytat:
2008-01-29 00:53:11, seni24fal pisze:
Nie wiem co o tym pomyslicie ale ja goraco polecam. Jezdze juz tydzien z tym pod maska i przyznam ze dalej nie moge wyjsc z podziwu... 30 zl za konie mechaniczne to przeciez za darmo . Poprostu rewelacja!

Przecież to żadna nowość,po za tym to ile ci tych patataji przybyło???

[ wiadomość edytowana przez: abigaz dnia 2008-01-29 08:15:25 ]

Cytat:
30 zl za konie mechaniczne to przeciez za darmo . Poprostu rewelacja!

Pytanie tylko w którą stronę te konie się zmieniły

Chyba jednak SPAM :/

hi hi hi - jedź na hamownie

dawno nie było takiego wątku więc nie kasuje

spodziewalem sie takich komentarzy, sam bym tak zareagowal jeszcze 2 tyognie temu.
jak bedzie jakis zlot klubowy to wezme stara puszke z filtrem i zrobie prezentacje niedowiarkom

Cytat:
Pytanie tylko w którą stronę te konie się zmieniły

z zaprzegowych w mustangi

Cytat:
2008-01-29 11:09:46, seni24fal pisze:
spodziewalem sie takich komentarzy, sam bym tak zareagowal jeszcze 2 tyognie temu. jak bedzie jakis zlot klubowy to wezme stara puszke z filtrem i zrobie prezentacje niedowiarkom z zaprzegowych w mustangi

Ok , a ja wezmę hamownie

Zrób nam prosze prezentacje z magnetyzerem przyjacielu.. to bedzie dobiero jazda...

Cytat:
2008-01-29 11:19:33, autoseba pisze:
Ok , a ja wezmę hamownie

ja biore napeklowane udka i worek brykietu

ja dorzuce piweczko i karkowke

Cytat:
2008-01-29 13:07:42, magila_one pisze:
Zrób nam prosze prezentacje z magnetyzerem przyjacielu.. to bedzie dobiero jazda...

predzej uwierze w giertycha jak w magnetyzery
ale powaznie, byc moze siedzialo jakies zlo w mojej obudowie, byc moze ciagnelo jakies dziwne powietrze... cholera wie.
nie bede sie klucil o konie mechaniczne ale jezdze tym autem na codzien od 3 lat i tak jak teraz jeszcze nigdy nie zapierdzielal

a propo piwka i grila to zapraszam do mielca. postaram sie dowiedziec jakim cudem automobil klub mielecki zalatwia kjs'y na strefie i kto wie, moze uda sie ogarnac wylacznosc dla LOB chociaz na jeden weekend

i pewnei juz sie kreci powyzej 4,5k

tylko 30pln za takie kozackie placebo - w corsie nie mam tlumika koncowego, ryczy jak glupia ale moje placebo tak nie dziala

Cytat:
2008-01-29 14:42:25, zork pisze:
tylko 30pln za takie kozackie placebo - w corsie nie mam tlumika koncowego, ryczy jak glupia ale moje placebo tak nie dziala

Każdy dodatkowy decybel = 7 kucy