[s] Fiat 125p 1991r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Na prośbę kolegi zamieszczam ogłoszenie o sprzedaży jego autka.

Fotki:

rozrusznik, alternator po regeneracji, ukł. wydechowy 2007, roczne opony, swiece , przewody wymienione jesienia, do wymiany prawdopodobnie tylko docisk sprzegła( koszt sprzęgła to ok 60zł), klocki tarcze ok, bierze olej, przebieg ok 130000

Cena: 700zł

Do obejrzenia we Wrocławiu ;]
Więcej pod nr telefonu: 663-627-147

Edit: Zapomniałem dodać, że autko ma instalację LPG i RO Kenwood + 4glosniki

[ wiadomość edytowana przez: shabat dnia 2008-02-29 17:25:16 ]

bierz shabat, albo mati niech bierze, w końcu będzie coś innego niż te je*** wasze eleganty do naprawiania

podloga zdrowa?

tak buda w miare zdrowa, są tak jakieś małe zaprawki w dzrwiach itp. ale ogólnie zdrowa.

POwiedz jeszcze jak wygląda sprawa z OC i badaniami , do kiedy ma ważne i czy z racji sprzęgła da się nim jechać

to jutro będziemy wiedzieć, szabat winien napisać kto wie czy ja nie przyjmę kanta

Edit II: przegląd i oc zapłacone w styczniu 2008, nowy dowód rejestracyjny, jest już rdza na progach, podłoga ok, garażowany, przez cały czas jeżdżony

Kurcze, jak dla mnie idealny, tylko odległość trochę mnie przeraża

Nie wiem czy coś z tym numerem jest nie tak ale nie moge od rana się dodzwonić, ok południa kolega odrzucał połączenie a teraz nie odbiera

Fiat zaklepany, mam nadzieje że za tydzień w weekend będzie już u mnie. Wielkie dzieki z góry dla KUBOLKU za pomoc w transakcji i transporcie