[K] Kolektor ssący (baranek) + tabliczke do C30SE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć,
Ostatnio najwyraźniej mam "szczęście" (zajebiste zresztą) do złodziei.
Jakiś kutafon włamał się na naszych 100 letnich i hi-fi zabiezpieczonych piwnic w kamienicy w której mieszkam. Skurwiela najbardziej pokusił mój kolektor ssący (przynajmniej ta większa część - tzw. baranek, który był na wierzchu), wraz z tabliczka, która leżała obok. Innych znaczących braków póki co nie zarejestrowałem. Ciekawa sprawa.. z 15zł będzie za aluminium na złomie. Jutro jeszcze się przejde po 3 złomach w Sopocie, ale pewnie już go przetopili na puszki coli. Nie liczę na cud (z AX'em się nie wydarzył..), więc uprzedzając jego brak ogłaszam - kupię baranka oraz tabliczkę (zaznaczone na czerwono na zdjęciu poniżej) do C30SE. Jak stanie się cud to jutro o tym napiszę i odrazu przy okazji poproszę o zlikwidowanie zimy
Pozdr.
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2007-11-15 20:18:25 ]

Na złomowcach szczęścia brak ("może coś takiego było.."), Marios mówił że już części do Omegi A nie ma - więc temat tymbardziej aktualny.. RATUJCIE!

Aha - do listy dochodzi jeszcze wąż idący do chłodnicy do termostatu (w krztałcie poziomej litery "S"), więc jeśli ktoś posiada to również jestem chętny.

Pozdrawiam,
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2007-11-19 14:36:03 ]

Eryk, jeśli to nie jest bardzo pilne to prawdopodobnie będe miał ten baranek i płytkę "dual ram" na zbyciu. Na razie mogę jednak jeszcze tego potrzebować, więc musisz poczekać.

mam takie kolektory
i tabliczka się znajdzie
co do węża gumowego to nie mam pewności
jak jesteś zainteresowany to na priv
pzdr

Cześć,
Pomimo tego, że udało mi się dostać kolektor (baranek - dzięki GrzesiekK) to wychodzi na to, że ukradli mi go kompletnego - razem z tym wężykiem w kształcie litery "s"

Tak więc pilnie go poszukuję, tak samo nadal potrzebny jest ten wąż od chłodnicy do termostatu (również w kształcie "S").

Pozdrawiam,
Eryk

[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2008-01-23 21:01:10 ]

chodzi o wężyk do serwa?