Lotka, spojler

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma na swoim Espero coś takiego albo ewentualnie przymierzał do klapy? lotka1 lub lotka2

mi sie osobiście bardziej podoba spojler bo dodaje agresywności

ale takie juz widziałem na espero i nawet nawet

Dlaczego chcesz z espero zrobić na siłę BMW lub Audi. Mało jest spojlerów bardziej oryginalnych??? Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem tuningu polegającego na upodabnianiu jednej marki auta do innej - ale to tylko moje skromne zdanie

Próbnie na aranosie:

Cytat:
2008-01-09 19:17:26, koggi pisze:
Dlaczego chcesz z espero zrobić na siłę BMW lub Audi. Mało jest spojlerów bardziej oryginalnych??? Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem tuningu polegającego na upodabnianiu jednej marki auta do innej - ale to tylko moje skromne zdanie

Na siłę to może Ty zrobiłeś swoje, a poza tym widziałem takie spojlerki nie tylko na samochodach tych marek co wymieniłeś i wygląda to super, a spojlery "typowe" mi się nie podobają poza niektórymi wyjątkami. Beemki nie mam zamiaru klepać z Espero...

Panie Adamie4302, wygląd super! i już wiem, że takie coś znajdzie się na mojej klapie, niektórzy będą mieli co komentować

Cytat:
2008-01-09 20:38:33, Skorupa-S1 pisze:
Na siłę to może Ty zrobiłeś swoje, a poza tym widziałem takie spojlerki nie tylko na samochodach tych marek co wymieniłeś i wygląda to super, a spojlery "typowe" mi się nie podobają poza niektórymi wyjątkami. Beemki nie mam zamiaru klepać z Espero... Panie Adamie4302, wygląd super! i już wiem, że takie coś znajdzie się na mojej klapie, niektórzy będą mieli co komentować

świetna sprawa polecam

Widziałem u Adama i naprawdę dość ciekawy pomysł na upiększenie klapy

Cytat:
2008-01-09 19:27:57, Adam4302 pisze:
Próbnie na aranosie:

Już się "zakochałem" w tym spojlerku To jest jakiś specjalny spojler czy bardziej uniwersalny (od jakiego modelu?)

Klapy w Espero mają na środku trochę kształt dziobu, ale w sumie nie gryzie się to ze spojlerem jak patrzę na zdjęcia Twojego Aranosa.

I wygląda to lepiej niż spojler na Espero w tle...

Muszę przyznać, że wygląda dużo lepiej niż się spodziewałem! Może nie założyłbym tego u siebie, ale jest naprawdę ok
Ostatecznie tylko krowa nie zmienia zdania

A ja sie juz wycofałem z tego pomysłu, przynajmniej narazie. Spoiler był chyba z audi A8 (przyjdzie właściciel spoilera to moze sam napisze).

Mi się podoba i sobie taki założę, może Koggi też się skusi

Cytat:
2008-01-09 20:56:19, Skorupa-S1 pisze:
Już się "zakochałem" w tym spojlerku To jest jakiś specjalny spojler czy bardziej uniwersalny (od jakiego modelu?)

Audi...

tutaj jest ich kilka

pozdro

Cytat:
2008-01-09 23:02:36, Kolber7 pisze:
Audi... tutaj jest ich kilka pozdro

No właśnie obejrzałem już wszystkie jego aukcje i ma największy wybór, ale on mieszka daleeeko ode mnie i nie wiem czy warto brać w ciemno bez przymiarki.

A nie wiesz przypadkiem, od jakiego Audi najlepiej brać, bo Adam pisze, że A8. Pewnie najlepiej będzie jak zmierzę szerokość naszej klapy i zapytam jakie ma długie te spojlerki... Naprawdę mi się to spodobało

Poczekaj moment... za chwilę właściciel spoilerka się wypowie.. narazie ponoć spaceruje z psem

Poczekam, a jakże

A tak przy okazji, żeby nie zaczynać w nowym wątku to te halogeny od Fabii pasują do Espero bez żadnych problemów? Są poziomo jak się je umieści w naszym zderzaku?

Cytat:
2008-01-09 23:02:36, Kolber7 pisze:
Audi... tutaj jest ich kilka pozdro

Aleś drożyzną zarzucił. Ja jakbym miał kupować to był wziął ten. To wszystko i tak są spoilery uniwersalne, pasują do 15 rożnych modeli.

Cytat:
2008-01-10 00:44:44, Adam4302 pisze:
Aleś drożyzną zarzucił. Ja jakbym miał kupować to był wziął ten. To wszystko i tak są spoilery uniwersalne, pasują do 15 rożnych modeli.

oo widzisz nie interesowałem się tematem... wpisałem tylko audi...

no ale jak widać z BMW taniej

pozdrowionka

Ja sie interesowałem właśnie wtedy jak go przymieżaliśmy, nawet byłem zdecydowany kupić tego z mojego linka, ale .... mi przeszło Teraz na tapecie mam inne zmiany, niekoniecznie widoczne na pierwszy rzut oka i chyba niekoniecznie związane z aranosem

Cytat:
2008-01-10 01:29:08, Adam4302 pisze:
mam inne zmiany, niekoniecznie widoczne na pierwszy rzut oka i chyba niekoniecznie związane z aranosem

np implanty? sorry NMSP..a spoiler ladny bo subtelny..najladniejszy dodatek jaki widzialem do karoserii espero

Cytat:
2008-01-09 19:27:57, Adam4302 pisze:
Próbnie na aranosie:

Ja pierdzielę... ale pedalski. Do kompletu powinny być cieniuteńkie pedałki gazu, hamulca i sprzęgła