| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zuchu666 Klubowicz Ople Corsa kraków | 2007-02-14 12:49:23 sprawdz pompke ona dzila na tej zasadzie ze jak sie silniczek kreci w jedna strone to spryskuje przednia szybe a w druga to tylnia a i jeszcze ejdna rzecz moze gdzies masz pekniety przewod rurke doprowadzajaca plyn najczesciej peka w gumie takiej charmonijkowej co laczy sie z klapa sprawdz tam ja tak mialme naprawilem to w ten sposob ze kupilem rurke o wiekszej srednicy przeciolem stara i umiescilem w tej wiekszej nie montuj tam w rzadnym wypadku lacnzika plastikowego bo peknie na 100% pozdrawiam |
FilipTeodorek Administrator Opel Astra H / Opel ... GrodziskMazowiecki | 2007-03-01 16:02:07 sprawdz moze sie zapchal ja tak mialem ale sie odetkalo |
tomek_17 Knurów | 2007-12-22 17:00:12 ja w swojej corsie miałem podobny problem okazało się że wężyk od spryskiwacza był urwany na przejściu z nadwozia do klapy bagażnika |
toldi4 opel corsa c Łódź | 2008-02-04 20:30:18 Jeżeli słyszysz że silniczek spriskiwacza działa to masz prawdopodobnie przełamany przewód w przejściu pomiędzy klapą bagażnika. |