Cos zdupczylem :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde bestia znowu chora wczoraj wieczorem wracajac z poznania 1km przed domem na skrzyzowaniu gosciu jakims padlem chcial mnie objechac to ja jeden i i dawaj (na benzynie oczywiscie) autko fajnie poszlo ale oswiecila sie kontrolka silnika teraz mi sie ciagle zapala i auto nierowno chodzi na wolnych obrotach te same objawy na gazie i benzynie jutro jade do kompa podlaczyc

Hm gaz to gaz nie paliwo.

A ja jestem zadowolony jak na razie (odpukać). Po wymianie elaktroniki od gazu autko chodzi znacznie lepiej, ciszej, szybciej się wkręca i ogólnie jest git. Szczegolnie, że po wymyciu silnika krokowego obroty na luzie nie zawieszają się, co mnie cholernie irytowało.
BTW jaką masz instalkę Disel?
Pozdr

[ wiadomość edytowana przez: arklin dnia 2003-07-08 15:23:56 ]

BRC z kompem

dzis bylem podlyczyc bestie do techa i wykazalo staly blad regulatora biegu jalowego czy jak sie to ustrojstwo nazywalo

Gieroy : odlaczaczenie akuma na noc nic nie dalo

dzis bede jeszcze raz zczytywal bledy

panowie co myslicie o bledach 19 i 57

dobra zczytalem ponownie bledy po twardym resecie i jest tak :
12...19...57

19 Czujnik indukcyjny - brak sygnału o prędkości obrotowej --> co to jest????????????

57 Stopień wyjściowy regulacji biegu jałowego - zbyt niskie napięcie ---> i co to jest ?????????????????????

to sa skutki zalozenia gazu

Disel - jak oponki bo sie nic nie chwaliles ??

Disel tyś jest fany chłop, jak mogłeś tak się pomylić co do obiektu zdupczenia? , w tym wieku

heheheeheehhehe

jak ja sie ciesze zrobilem to zadne skutki gazu poprostu ulamal sie drucik dochodzacy do regulatora wolnych obrotow polutowalem i git!!!!

heheheeheehhehe

jak ja sie ciesze zrobilem to zadne skutki gazu poprostu ulamal sie drucik dochodzacy do regulatora wolnych obrotow polutowalem i git!!!!

pierwszy blad to standard jak sie sprawdza gdy silnik nie pracuje
druki brak polaczenia z czyjnikiem
Zlutowales to teraz jest dobrze

Disel, mosz teraz fajniście polutowany drucik