Schemat podgrzewania spryskow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
porzebuje schematu podgrzewania spryskiwacy bo nie dzalaja od jednego jest urwany kabel drugi wizualnie ok ale nie dziala zabiore sie za szukanie jak bede mial wglad do scematu :>

mk7 z podgrzewana przednia i tylnia szyba

lsterka mam manualne/ czy leciało podgrzewanie lusterek w mojej wersji czy tylko z el regulacja byly ?

lusterka podgrzewane raczej tylku w niektorych elektrycznych, wlaczane razem z tylną szyba.
dysze grzeja ponoc tylko jak przeeplywa plyn przez nie - tak ktos pisał.

Cytat:
2008-02-08 00:16:21, fizz2 pisze:
porzebuje schematu podgrzewania spryskiwacy bo nie dzalaja od jednego jest urwany kabel drugi wizualnie ok ale nie dziala zabiore sie za szukanie jak bede mial wglad do scematu :> mk7 z podgrzewana przednia i tylnia szyba lsterka mam manualne/ czy leciało podgrzewanie lusterek w mojej wersji czy tylko z el regulacja byly ?

U mnie spryski są grzane gdy włączę ogrzewanie tylnej szyby - widać to w zimie na masce bo topi się na nich śnieg. Włącz ogrzewanie tylnej szyby i miernikiem albo żarówką sprawdź czy dopływa do spryskiwasza prąd. Gdzieś w poradach był opis jak rozebrać i przeczyściś styki w takim sprysku.

Cytat:
2008-02-08 01:10:58, CKsrv pisze:
lusterka podgrzewane raczej tylku w niektorych elektrycznych, wlaczane razem z tylną szyba. dysze grzeja ponoc tylko jak przeeplywa plyn przez nie - tak ktos pisał.

u mnie dysze grzeją jak przekręce kluczyk