Jade trase Wawa-Krk-Zvolen-Budapeszt-Krk-Katowice-Cz-wa-Wawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Start jutro o 15 z Okecia, wiec jesli ktos chcialby skorzystac, to musi podrzucic graty wczesniej do mnie do roboty. Wiem, ze info pozno, ale dopiero sie teraz okazalo.

Wracam w niedziele do Krakowa i potem w kierunku Katowic i przez Czestochowe, wiec rowniez moge cos zabrac.

Info rowniez aktualne dla osob, ktore cos chca dla lub od Ludevita wziac.

Cytat:
2008-02-06 21:04:37, Zuraw pisze:
Start jutro o 15 z Okecia, wiec jesli ktos chcialby skorzystac, to musi podrzucic graty wczesniej do mnie do roboty. Wiem, ze info pozno, ale dopiero sie teraz okazalo. Wracam w niedziele do Krakowa i potem w kierunku Katowic i przez Czestochowe, wiec rowniez moge cos zabrac. Info rowniez aktualne dla osob, ktore cos chca dla lub od Ludevita wziac.

mają szpery do kantów/ładzianek ?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

jak zeswapujesz do malucha to napewno bedzie

Cytat:
2008-02-06 23:27:34, Koniu pisze:
jak zeswapujesz do malucha to napewno bedzie

wiem że Ludevit to maluchowiec,ale nie wiem gdzie dokładnie jedzie Żuraw
zawsze warto zapytać

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Standardowa trasa - przez Zvolen do Budapesztu. Co cie dokladnie interesuje?

mar ze szperami do lady nie ma problemu na wegrzech, trzeba tylko im dac wczesniej znac zeby zorganizowali. pytali mnie chlopaki od nas przed moim wyjazdem w grudniu zebym sie dowiedzial co i jak i generalnie nie ma problemu. sa to koszty rzedu 1500-2000 pln za szpere cierna. z pewnego zrodla. bo na LKP wszyscy sie napalaja na szpery z WOLFMOTORSPORT ktore wychodza wedlug ich cennika ok 1200 pln, ale wytrzymuja 5-10km wiem bo chlopaki z poznania (od mojej lady) zamowili dwie takie i tyle mniej wiecej wytrzymaly
ja sie bede wybieral do budapesztu pewnie w kwietniu znowu po jakies tajle to moge szpery jakies zorganizowac ylko musze wczesniej wiedziec zeby dac na miejscu chlopakom znac

No to ok. Bo ja bede mial troche malo czasu zeby za tym pojezdzic.

Temat wciaz aktualny jesli chodzi o zbaranie czegos.