Jakie instalacje gazowe montować?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Chcę się zająć montażem instalacji.Nie wiem jakie instalacje montować.Zeby nie miec problemow,ale zeby dalo sie cos zarobic.Prosze podac typ instalacji i uzasadnic.

Najpierw szkolenie.
jeśli jesteś mechanikiem a nie piekarzem czy fryzjerem to zgloś sie do firm które instalacje sprzedaja to uzyskasz wszystkie informacje.

Cytat:
2008-02-04 22:13:57, zuczysko pisze:
Witam.Chcę się zająć montażem instalacji.Nie wiem jakie instalacje montować.Zeby nie miec problemow,ale zeby dalo sie cos zarobic.Prosze podac typ instalacji i uzasadnic.

Cytat:

Kolego lepiej idz do piekarni i zapytaj jakie bułki piec. Bo jak widze to nie masz zielonego pojecia co piszesz. Mamy ci wybrac jakie isntalacje masz montowac proponuje emulator Bingo. Bo jak zacznie komus montowac cos to szybciej pojdziesz z torbami niz zaczniesz na tym zarabiac.

Koledzy montowałem instalacje gazowe i mam przeszkolenie.Chodzi o to że 3 lata nie montuję instalacji.Montowałem tylko na les98,lisy i prince.Chcę zacząć sam montować instalacje.Wiem co potrzeba żeby móc je montować.Chciałem tylko porady co montujecie żeby klienta widzieć tylko na przeglądach.Co jest tanie i dobre?

PLANI JET + stabilny reduktor+ STAG 300