(k) rajdówke 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak w temacie Może ma ktoś z was lub znajomych maluszka z przeznaczeniem do kjs . Nabęde autko najlepiej na bilsteinie z klatką kubełkami i zrobionym silnikiem Cena no cóz zależy od waszych ofert ale myśle ze do 2 tyś max Pozdrawiam

1

2

Są te dwa na allegro.
Jak widzisz ciężko kupić przygotowane auto w tej cenie
Koszty budowy są znacznie większe niż cena jaką proponujesz i przy tej cenie lepiej sprzedającemu opłaca się sprzedać na części niż w całości.

Pozostaje Ci cierpliwie czekać, może trafi się jakaś okazja

To znaczy cene tak tylko strzeliłem(regulamin)A tak wogóle to 900 odpada Chce spróbować 650. Jak nie cały samochód to może ktoś z was ma na sprzedaż KLATKE,BILSTEIN PRZóD I TYł ,KUBEłKI,I SILNIK DOBRZE PODłUBANY. bo w sumie bude mam Jak macie jakieś oferty to czekam Co do cen to myśle że się można dogadać

ja mam jeszcze boczki z Twojej niebieskiej budy

ja mam. szukaj watku 126p mini rally

Nikt nie ma

nasza wkrótce bedzie na sprzedaż

Jaka cena? jakie dane samochodu?Napisz coś więcej

WWW.POOCHATY.COM

Mholek - jestem niemal pewny (99.99%) że ten maluszek pochodzi z Bestwiny, kojarzę poprzedniego właściciela ale imienia nie pamietam.

na stronie wiele nie przeczytasz bo dane nie są uaktualnione,ale jak bedziesz zainteresowany to walnij na priv i wszystko ci powiem

nadal szukam

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=206002&c=53&f=25&orderby=desc#2865204

z tego co widze to to nie jest w całości maluch a ja właśnie takiego do jazdy potrzebuje

My z kumplem szukamy dla niego od dwóch miesiecy czegoś rozsądnego i powiem szczerze jestem już troche zniesmaczony druciarstwem i sciemami ludzi którzy próbują sprzedać rajdówki..
Prawda taka ze najlepiej samemu zbudowac, wiesz co masz, no chyba ze znasz przeszłośc pojazdu.. Pzdrawiam i życze powowdzenia w szukaniu

Sorry za OT

w sumie to brakuje mi klatki dobrego zawiasu i mocnego silnika reszte powiedzmy że mam.Moze macie na zbyciu Chętnie bym sie dogadał w tej sprawie Szukam w całości bo niekiedy można trafić na coś konkretnego Ale niestety tak jak mówisz większość rajdówek które oglądałem nie były warte tych pieniędzy a ich sprzedawcy to typowi ściemniacze którzy tylko chcą opchnąć sprzęt i tyle