Mala zmiana z Omci na A8...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam Wszystkich...dwa dni temu rozstalem sie na dobre ze swoja mv6...powiem Wam ze ciezko bylo mi sie z nia rozdzielic ale...naszczescie jest mala rekompensata w postaci a8-ojjj zajebiste autko...podaje linka i ocencie sami!!!pozdrawiam
http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A8/22855

Zdrajca , i tak uschniesz z tęsknoty

Ciekaw jestem jaki procent właścicieli MV6-tek, którym było mało już 200 koni, przesiadło się do OOOOmegi A6 A8

Na pal zdrajce

Zdrajca, zdrajcą ale autko naprawdę piękne.

Kiedyś Wszystkim z nas przyjdzie sie rozstać z Omą. Po pierwsze ze względu na zwiększenie zasobności kieszeni, po drugie omy kiedyś rdza musi schrupać, taka jest prawda. Nie raz już się zastanawiałem jakie będzie następne auto i zawsze porównuje je z Omegą. No cóż te inne zawsze mają jakieś ale w porównaniu z Omcią. Cóż to chyba sentyment.

A8 nie jeździ

ale S8 juz da rade

kolego Piotrze a skad stwierdzenie ze a8 nie jezdzi??powiem Wam ze ogolnie sentyment zostal po omesi i druga moja omega zotala i zostanie do konca swojego zywota...jak narazie jezdzi mi sie zajebiscie a wierny bestyjce pozostane!!!pozdrawiam

Cytat:
2008-02-07 00:01:44, fatboy82 pisze:
ale S8 juz da rade

I tu się chyba mylisz!!!

Cytat:
2008-02-06 19:49:54, greg1969 pisze:
Kiedyś Wszystkim z nas przyjdzie sie rozstać z Omą...

Ja nie zamierzam się ze swoją rozstawać

Sprawdzone .

Oczywiście jeśłi chodzi o moje evo.
A pozytm to fajne auto - te A8.

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2008-02-07 22:13:19 ]

jak narazie bylo mnie stac na takie cos...pewnie ze Lotus albo evo jest szybsze i moze lepsze ale a8 jest moja i ciesze sie z tego co mam...pozdrawiam i delektujcie sie swoimi autkami i cieszci sie z nich...

Cytat:
2008-02-07 22:14:36, piontol pisze:
a8 jest moja i ciesze sie z tego co mam...

jakąś fotkę w profil wklej - gratulacje

jedna juz wstawiona...podaje rowniez linka...
Tytuł strony
pozdrawiam

Audiola niczego sobie, choć trochę brakuje mi tam skór
Ale tak czy inaczej prezentuje się bardzo fajnie - gratuluje zakupu i życzę dużo radości z bezawaryjnej jazdy i żeby jeszcze Cię gdzieś na drodze (życiowej?) "zaatakowała" jakaś Omega

Auto jest naprawde ladne tylko cos zderzak tylny od strony kierowcy słabo spasowany

[ wiadomość edytowana przez: homer171 dnia 2008-02-08 18:18:29 ]

kobieta bylego wlasciciela na parkingu 2 razy i wszystko jasne hehe ach te baby ogolnie male pekniecie na przednim zderzaku i tylnym delikatnie uderzyla w slupek stad to przesuniecie...we wtorek lakiernik bo osobiscie mnie to denerwuje...
pozdrawiam

Gratulacje
a no i zajebiaszcze masz felgi, takie z efektem ramion zawieszonych w przestrzeni