Schemat elektryki Lantra 1.5, 2000r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś wie gdzie znajdę schemat elektryki do Lantry 1.5 z 2000r. Dzięki za pomoc.

Nie wiem, czy pytanie jest jeszcze aktualne. Mam instrukcję na płycie (niestety po angielsku). Schemat powinien być jednak czytelny. Muszę tylko płytę przynieść z pracy

Cytat:
2008-02-05 21:11:20, pr0x-ima pisze:
Nie wiem, czy pytanie jest jeszcze aktualne. Mam instrukcję na płycie (niestety po angielsku). Schemat powinien być jednak czytelny. Muszę tylko płytę przynieść z pracy

Oczywiście że aktualne. Czy jest możliwe pozyskanie tej płyty? Zależy mi na tym.

z płytą to jest tak, że nie mam nagrywarki. Plik ma prawie 80 MB, więc ciężko byłoby go przesłać mailem.
Zrobiłem tak: wejdź na stronęwww.druk.abajt.pl, pierwszy od góry link prowadzi do instrukcji (pdf) po otwarciu w przeglądarce można próbować zapisać na dysku.
Plik będę przechowywał na tym serwerze przez tydzień ( do 14.02), dłużej nie mogę, bo zajmuje mi miejsce, którego potrzebuję.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomoże.
Może się długo wczytywać, wysyłało się na serwer ponad godzinę przy łączu 0,5 mb

[ wiadomość edytowana przez: pr0x-ima dnia 2008-02-07 21:31:15 ]

Cytat:
2008-02-07 21:24:40, pr0x-ima pisze:
z płytą to jest tak, że nie mam nagrywarki. Plik ma prawie 80 MB, więc ciężko byłoby go przesłać mailem. Zrobiłem tak: wejdź na stronęwww.druk.abajt.pl, pierwszy od góry link prowadzi do instrukcji (pdf) po otwarciu w przeglądarce można próbować zapisać na dysku. Plik będę przechowywał na tym serwerze przez tydzień ( do 14.02), dłużej nie mogę, bo zajmuje mi miejsce, którego potrzebuję. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomoże. Może się długo wczytywać, wysyłało się na serwer ponad godzinę przy łączu 0,5 mb [ wiadomość edytowana przez: pr0x-ima dnia 2008-02-07 21:31:15 ]

Dzięki. Zapisałem. Pozdrawiam.

Mam Accenta, ale dziekuję, świetna instrukcja. Pozdrawiam!