Denerwujące trzeszczenia, stukania i ich likwidacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
To co denerwuje jak radio ściszymy:
Drgający i trzeszczący drążek zmiany biegów przy jeździe na wyższych obrotach...

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2008-02-10 23:33:39 ]
[ powód edycji: ojczyzna polszczyzna:D ]

Ten typ tak ma a tak na poważnie to tulejki plastikowe się posypały i musisz zmienić-koszt ok.5zł

ojoj, ale likFidacja to sie inaczej pisze

Sorki mam dysortografie, a błędów w temacie nie poprawia

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2008-02-11 00:31:20 ]

jestes kurwa nygusem i leniem a do tego nieukiem... ba malo tego - masz na to papier.

a ja mam dyskulture

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2008-02-11 00:53:24 ]

przesiądź się na mozille firefox i będzie po problemie, stachu mądry taki bo już to dawno zrobił

Przykro mi ze nie jestem taki idealny jak ty stary...Ale z nieukiem i lenistwem to dużo wspólnego nie mam. Żeby zostać dyslektykiem kolego musisz znać wszystkie (!!) zasady pisowni regułki i wyjątki istniejące w naszej polszczyźnie a później zdajesz z tego test, oczywiście wcześniej uczęszczasz sobie przez rok 3 razy w tygodniu na zajęcia i na podstawie tych zajęć badają twoją dysleksje. Gdzie tu masz lenistwo "nygusie"? To raczej tylko twoja niewiedza na ten temat ale czuj sie lepszy jak ci to ma poprawić humor
A tak na przyszłość to takie rzeczy napisz na priv bo szkoda miejsca na forum

polecam jednak tego fajerfoksa wielu dyslektykom pomaga

Cytat:
2008-02-11 10:30:33, faownik81 pisze:
Przykro mi ze nie jestem taki idealny jak ty stary...Ale z nieukiem i lenistwem to dużo wspólnego nie mam. Żeby zostać dyslektykiem kolego musisz znać wszystkie (!!) zasady pisowni regułki i wyjątki istniejące w naszej polszczyźnie a później zdajesz z tego test, oczywiście wcześniej uczęszczasz sobie przez rok 3 razy w tygodniu na zajęcia i na podstawie tych zajęć badają twoją dysleksje. Gdzie tu masz lenistwo "nygusie"? To raczej tylko twoja niewiedza na ten temat ale czuj sie lepszy jak ci to ma poprawić humor A tak na przyszłość to takie rzeczy napisz na priv bo szkoda miejsca na forum

pieprzenie na antenie- wiem jak to wyglada bo polowa glabow ze szkoly sredniej to zalatwiala zeby nie dostac paly na maturze za bledy, stary to jak znasz zasady jazdy autem to ruszasz z 5tki wciskajac hamulec? a plyn do spryskiwaczy wlewasz do silnika ?
no prosze cie.

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2008-02-11 11:48:24 ]

Dysortografia

[ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2008-02-11 15:40:42 ]

Cytat:
2008-02-11 15:40:11, faownik81 pisze:
Dysortografia [ wiadomość edytowana przez: faownik81 dnia 2008-02-11 15:40:42 ]

FIREFOX
Openoffice

Ok będę sprawdzał pisownie