[125P] Polski Fiat 125P 1986r, kombi servis

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A to następne auto z mojej kolekcji Fiat 125P w wersji kombi .
To auto mam juz 2 lata, kupiłem je w Łodzi od miłego starszego pana. Auto było juz po blacharce, tylko niestety ktoś strasznie spaskudził lakier (renolak i to na dodatek połozony ledwo co heheh). Po długim namysle postanowiłem go wystylizować na kombi Servisówkę . O cos takiego:

zacząłem nawet juz remont blach:

został już połozony podkład:

no i teraz czeka na lakier .

Bedzie to typowy dupowów, bo czyms musze jeździc. Więc tylko po zewnatrz bedzie przypominal servisówke, a wewnatrz ma byc praktyczny i wygodny. Modyfikacje jakie ma i będzie posiadał to: silnik 1600 Abimex, wspomaganie, alarm, centralny, elektryczne szyby, podgrzewane lusterka, fotele Grocklin Relaks, i inne juz mniejsze pierdoły . Zawieszenie, układ kierowniczy i wydechowy oczywiscie wszystko nowe. Podłoga bardzo grubo zakonserwowana. Dzięki czemu zima i sól niegroźne.
A tak wyglądał przed remontem:

auto juz po malowaniu:

obecnie trwaja mozolne prace przy składaniu auta, planowany wyjazd WIOSNA

no panie... zajebiste autko. naprawde mi sie podoba.to moze byc dupowóz jak zaden.takim moglbym jezdzic

PIKNY !! moim pierwszym autem był kremowy kombi

no kurcze super pomysł żeby zbudować serwisówkę
fiacik bardzo fajny

no tego jeszcze nie widzialem, ale sliczny bedzie, nie wiem czy nie ldniejszy od niebieskiego

miodzio

Nooo sam zadałem w sumie to pytanko przy temacie "maluch obr" czemu ktoś się nie pokusił o cos takiego
no i Cypher napomknął że już coś powstaje
no i prosze- teraz jeszcze przyczepkę pod malucha, i możesz się podnajmować na rajdy jako service ale by było świetnie jakbyś przewoził rajdówke OBR na przyczepce

Cacy robota!! Powoli odradza się strzępek kultowej polskiej motoryzacji,servis car,rajdówki i inne demoludy.

Fajnie byłoby stworzyc serwis demoludów na kjs-ach Profi robota

Powodzenia

ciekawe kiedy własciciel sie zmobilizuje i skonczy ten parch...chłopaki dawajcie doping dla milesia bo chyba przestał wierzyc ze kombiak bedzie na pełnym wypasie sucze beda walic drzwimi i oknami

miiileeeś ! miiileeeś ! mileeeś !

Zapowiada się całkiem w pyte!

takie małe VT

No fajnie to wszystko przemyślane, oby efekt przerósl oczekiwania wlaściciela. Bedzie rodzynek na forum (chyba ). Na razie oby do przodu

Przód niżej niż w wersji na rajdy Ładne autko się robi. A na rajdach zrobi więkrze wrażenie niż nie jedna rajdówka.
Gratulacje

Ps.
Cytat:
2007-02-14 18:37:29, MILES125 pisze:

Widzę że masz 2 kombi na stanie, zapewne też perełka

[ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2007-02-14 23:36:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2007-02-14 23:38:25 ]

Cytat:
2007-02-14 23:30:55, Yanec pisze:
Widzę że masz 2 kombi na stanie, zapewne też perełka [ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2007-02-14 23:36:30 ] [ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2007-02-14 23:38:25 ]

a to drugie kombiiiiiii wyglądało tak:

niestety niedawno poszło do ludzi , ale wiem że trafiło w dobre ręce

[ wiadomość edytowana przez: MILES125 dnia 2007-02-15 00:11:24 ]

kombi limo i koniec zajefajne tylko trochę zmęczone wygląda

moi sasiad ma takowego kombi long juz na zoltych blachach mimo ze to 83 rocznik czyli nie ma jeszcze 25 lat

tylkoz e wtym czarnym capiło trupem Co do serwisowki to czekam az bedzie skonczona Miles sam malowałes?

słuchajcie, jest postęp, kombi stoi na czymś w rodzaju kobyłek (wcześniej stało na kołach)

(to doping niby jest)

Cytat:
2007-02-14 21:23:31, rejser pisze:
ciekawe kiedy własciciel sie zmobilizuje i skonczy ten parch...chłopaki dawajcie doping dla milesia bo chyba przestał wierzyc ze kombiak bedzie na pełnym wypasie sucze beda walic drzwimi i oknami miiileeeś ! miiileeeś ! mileeeś !

nic z tego nie bedzie !

śrubek mu brakuje...