[k] chromowana atrape, grill do DF"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule najlepiej nowa jak nie to trudno

jak znajdziesz nowy grill chromowany i uda Ci się go kupić to będziesz moim mistrzem

wszystko sie da zalezy ile ma pieniedzy ;];];]

przepraszam za OT , osobiscie widzialem jakies kilka miesiecy temu takowy grill na alledrogo. Licytacja stanela na prawie 200 PLN.

Pewna znienawidzona przez wszystkich (chyba tylko dwoch kolesi do tej pory jej bronilo) menda - takowy grill rowniez nowy sprzedawala za zlotych 300 co w moim mniemaniu zaczyna stanowic naprawde realna wartosc tego elementu.

Powodzenia GAC!

GacTeam szukaj nie zniszczonej używki i oddaj ją do chromowania jeśli będzie miała słaby chrom,w chromowni każ zrobić podkład z miedzi i daj chrom ozdobny.Po tej operacji na ładnych x lat masz spokój a będzie się świecić jak psu jaja

w katowicach kolega Tomasz ma czarnego kanta na wypasie , atrape jak i wiele innych elementów wykonał sam , i ma chromowany gril , a nie paścia z nierdzewki , i znaczek Pieprzony fiat

Hemi ta atrapa w kancie nie jest chromowana tylko z nierdzewki wystarczy ją dobrze wypolerować

juz mialem do czynienia z dwoma "biznesmenami" na alledrogo i chcieli za uzywki 300zl sorry ale za uzywke to duzo za duzo za nowke jestem w stanie dac powiedzmy 250zl....

Cytat:
2008-03-05 21:45:37, GacTeam pisze:
juz mialem do czynienia z dwoma "biznesmenami" na alledrogo i chcieli za uzywki 300zl sorry ale za uzywke to duzo za duzo za nowke jestem w stanie dac powiedzmy 250zl....

skoro chcesz kupic tanio ... to moze jednak nie nowke...
dziwisz sie ze sa takie a nie inne ceny?? bo ja nie...

atrapa jest z nierdzewki da sie ja wypolerowac tak zeby wygladala jak nowa.