Dzisiejsze zakupy :))))) - [upload]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

głowica panda, z kolektorem wydech, laskami popychaczy, oslonami popychaczy, gaznikiem i kolektorem dolotowym...i moje 2 dellorto z alfy 33 z dolotem i filtrem powietrza az..czuc środziemnomorskie powietrze hehehe...
zapraszamy do ogladania

Łezka się w oku kręci pozazdrościć.Powodzenia w zabawie

nie, no... bajer! Aż się boję jak to będzie "latać". Ale na pocieszenie mam tyle, że moje dzisiejsze zakupy też były udane i owocne =))

a co to za ladny kancik w tle stoi na jednej z fotek?

no tez zauwazylem, tam przy garazu

Gdzie i za ile można taką głowiczkę dostać??
Też bym chciał taką

To chyba kant yaro z klubu

kurde nic nie widze...co jest???

Ten kant to kant Yaro ktoś mu podwedził przednie migacze, i nie wyglada teraz najlepiej. Ale bedzie mial blacharke i nowy lakier

moze niebawem bedzie szalone 1500...az mam ochote zalozyc te gazniki do seryjnego silnika jedynie z przygotowana głowicą

hehe Koniu ciekawe gdzie te foty byly robione ))) pozdrowki

Cytat:
2003-07-09 22:30:11, goorek pisze:
hehe Koniu ciekawe gdzie te foty byly robione ))) pozdrowki

u fotografa na rzeźniczej
a obok ul chodkiewicza stoi 126 bambino ( ma klape z dodatkowymi 3-ma otworami )

Respect Wszechmocny, toz to istna inwazja mocy! Bede to mogl z bliska obejrzec(no, wystarcza mi 2 metry) jak bede w poniedzialek w Krakowie?

No widze ze poszaleliscie??? A gdzie kupowaliscie?? mianowicie w ktorym szrotomarkecie? To jednak koniu sie rozmysliles i wsadzasz od razu mocne 1500?? Rozumiem ze gaz czeka na lepsze czasy

Kupowaliśmy w naszym źrodełku
Od razu wściekłego 1500 nie składam, bedzie troche pieniążków troche zarobić i robić drugi silnik, narazie na lekko porobionej seri bede jezdził
a gaz moze do takich gaznikow załoze nie widze problemu....

zawsze lepiej jak autko papa 22 litry gazu niz 20 benzyny Bedziesz jezdzil w kosztach w miare ekonomicznego auta

To gdzie jest to tajemniecze źródełko, inni też chcą skożystać z jego moc

zaraz napisza ze za siedmioma gorami , siedniioma lasami .... itp... Nie bojcie sie... moze tak szybko nie wyschnie!!!!

Boimy sie bo moze szybko wyschnąć haha...

tego sie obawialem... ale w razie czego jak bede potrezbowal jakis nietypowych czesci tuningowych to do was uderze

po powrocie z Włoch, pojechaliśmy do Rosji po wskaźniki z Łady
oto one: