SZUKAM KOGOS KONKRETNEGO Z WARSZAWY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Mam pytanie bardzo warznej rangi.

CZY JEST TU KTOS Z WARSZAWY KONKRETNY, SOLIDNY I ZNAJACY SIE NA LPG CO MOGŁ BYM DO NIEGO PODJECHAC I BY PODPOWIEDZIAŁ (NIE MOWIE ZE ZA DARMO) CO, JAK, GDZIE, JAKA CENTRALKE ZAŁOZYĆ, PRZEROBIĆ ZEBYM MIAL SPOKOJ Z TYM GAZEM.

Cytat:
2008-02-17 11:44:38, Brudek pisze:
Witam. Mam pytanie bardzo warznej rangi. CZY JEST TU KTOS Z WARSZAWY KONKRETNY, SOLIDNY I ZNAJACY SIE NA LPG CO MOGŁ BYM DO NIEGO PODJECHAC I BY PODPOWIEDZIAŁ (NIE MOWIE ZE ZA DARMO) CO, JAK, GDZIE, JAKA CENTRALKE ZAŁOZYĆ, PRZEROBIĆ ZEBYM MIAL SPOKOJ Z TYM GAZEM.

jest taki człowiek na Burakowskiej, którego polecał i u którego gazował już kilka wozów mój znajomy. Tyle tylko, że gość nie jest tani (przynajmniej jeśli chodzi o instalacje)...

Cytat:
2008-02-17 13:52:24, Agamek12 pisze:
jest taki człowiek na Burakowskiej, którego polecał i u którego gazował już kilka wozów mój znajomy. Tyle tylko, że gość nie jest tani (przynajmniej jeśli chodzi o instalacje)...

Po sprawdzeniu na mapa.szukacz sadze iz to jest uluca BURAKOWSKA ??? A cos wiecej na ten temat jakis numer cos zebym znalazl go.

Widze ze mało tych konkretnych osob co moga cos pomoc ((

Ale to nic to tylko Wrarszawa. Pozdro

zobacz na forum ac stag, jest tam kilka konkretnych osob

Wystarczy poszukac na forum,oto dokłądny namiar.
POLECAM,warsztat AUTO-GAZ na UL.Burakowskiej 14,mały warsztatcik,na wszystkie pytania wyczerpujace odpowiedzi,montaż pierwsza klasa,naprawde polecam,pomógł mi rozwiazć wiele problemów z instalacja gazową.