[K] Licznik (zegary) do ESPERO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię licznik do Espero. Stan obojetny, gdyż chodzi mi tylko o szybkę i maskownicę (muszą być całe, bez rys, pęknięć i uszkodzeń!). Reszta licznika nie jest ważna, byle było tanio! Może ktos ma tylko samą szybkę z maskownicą?
Kupię także samą ramkę na włączniki przy liczniku (byle była niepopękana i nieporysowana).

[ wiadomość edytowana przez: koggi dnia 2008-02-14 21:07:52 ]

OK! Ramka jest! Teraz jeszcze szybka z maskownica POSZUKIWANA!!!

Nie ty pierwzsy szukasz całej szybki..
Towar deficytowy.. Pewnie się bawiłeś podświetleniem..

Już z taka kupiłem - niestety. nigdzie tego dziadostwa nie ma . Już nawet wziąłbym cały licznik, ale tanio tak do 40-50 zł, bo mam rysę przez całą szybkę!!!

Pozostaje Ci chyba stara Panorama Firm i obdzwanianie każdego byłego sklepu/salonu Daewoo. Może w którymś będzie gdzieś w magazynie leżało zakurzone pudełko z szybką. I pomyśleć, że jeszcze 4 lata temu w DU w Krakowie bez problemu mieli 3 szt.

Już to zrobiłem i woj. kuj-pom NIE MA, a na szrotach liczników nie sprzedają na częsci. Byłem też na giełdzie u faceta, który handluje elementami liczników itp., ale do Espero nie miał i powiedział, że raczej już mieć nie będzie

Cytat:
2008-02-15 12:18:19, koggi pisze:
Już to zrobiłem i woj. kuj-pom NIE MA

PL obdzwoń!

Trochę drożej niż przewiduje Twój budżet ale:

150 PLN - nówka

80 PLN

Dzięki! Allegro już sprawdziłem. Jak na samą szybkę to trochę drogo dać za licznik 150 zł (ma rysę pod licznikiem dziennym) lub 80 zł (wydaje mi się, że też ma uszkodzenie szybki w prawej górnej częsci - rysa lub pęknięcie).

Cytat:
2008-02-15 15:51:36, koggi pisze:
Dzięki! Allegro już sprawdziłem. Jak na samą szybkę to trochę drogo dać za licznik 150 zł (ma rysę pod licznikiem dziennym) lub 80 zł (wydaje mi się, że też ma uszkodzenie szybki w prawej górnej częsci - rysa lub pęknięcie).

Cierpliwosci.
Mialem podobny problem.Troszke poszukalem i za 50 zl kupilem caly licznik od gosicia z allegro (po skonczonej aukcji poczekalem 2 dni i napisalem do niego)

OK! Już mam wszystko. Niestety musiałem kupić cały licznik

OK! Już mam wszystko. Niestety musiałem kupić cały licznik

Ileś dał? Nówke?

Cytat:
2008-02-24 10:39:46, Nerwica pisze:
Ileś dał? Nówke?

I dlaczego aż DWA ??

Dałem 60 zł.