Amory do Xr3I tył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o pomoc czy amory ze zwykłego Essiego np 1,6 wejdą do Xr3i MkV 92 r 1,8 16v. Powód zamianki jest prosty takie amory najtańsze policzyli mi za 250 za szt!! no i na nasze drogi to chyba trochę niziutkie są Pozdrawaiam i liczę na waszą pomocną dłoń.lemkus1@wp.pl

TAK.

PS. Niziutkie? Eeeeeee, za wysokie

hehe wiesz w drodze do mojej pracy to chyba najlepiej śmigać jakąś terenówką Bardzo dzięki!! ale może jeszcze znajdę coś w nie złej cenie bo moje są do bani przy skręcie to mi się strasznie tył przechyla.

Generalnie wszystko do mkV/VI będzie Ci pasować. MkVII z przodu ma mocowanie na 3 śruby, tył nie pamiętam, więc może tak może nie. Weź do 3d/5d (nie wiem co masz) to będzie seria, bo np. z przodu jest różnica w różnych silnikach - różnica w ich ciężarze, więc jak wsadzić amory od RS to będzie wyżej (RS jest cięższy). Znowu jeśli chodzi o tył, jak wsadzić od cięższego sedana (o ile masz np. 3d), to też pójdzie wyżej.

3d mam bo jak mi sprawdzali w sklepie to xr3i i rs do tej samej grupy amorów wrzucono. Więc myślę że jak wsadzę od 3d 1,6 to powinien tył być ok przód z resztą też:d tylko trochę głupio z auteczka o takim charaktetrze sportowym uszczęśliwiać cywilnymi amorkami. Ale ważne , że pasują obawiałem się różnicą w jakiś mocowaniach itd

OK, sorry, ja dzisiaj już słabo kumam XR3i to w końcu musi być 3d, a jest niższy, owszem, jak i RS. Różnicą w mocowaniach się nie obawiaj, jest to samo.