[?] Sparco ultra z homologacją - ile jest wart ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie - ile jest wart Sparco Ultra z aktualna homo - bodajże do 2010r

nowy - zerowy przebieg

[ wiadomość edytowana przez: Porthos dnia 2008-02-24 00:06:02 ]

308 euro.
http://sandtler.de/katalogangebote/sitze/sparco/ultra.htm

czyli 1100 zeta za nowiuteńki, z zerowym przebiegiem to dobra cena ?

byłby ktos chętny na taki ? czerwony ?

Porthos, ja bylbym chetny ale na dwa takie czerwone w jakiejs interesujacej cenie ale jesli podzielic 1100 PLN na kurs ojro to wychodzi o 6 € wiecej niz jest podane na tej stronie

no ja sam mam na oku własnie taki, ale niestety jest tylko jeden :/

Jak on sie ma do Bimarco D? D rowniez ma homologacje. Kolor oczywiscie niemalze dowolny, a cena duzo nizsza.

a jak ma się firma Bimarco do Sparco i wątek z Bimarco D w tym temacie?

Pod jakim wzgledem "sie ma"? Jest Sparco i Recaro z zaporowymi dla niektorych cenami i Bimarco polskie z cenami przystepnymi. Tu i tu skorupa, tu i tu homo FIA. Prestiz? Co miales na mysli piszac "sie ma"?

Cytat:
2008-02-26 12:27:18, Zuraw pisze:
Pod jakim wzgledem "sie ma"? Jest Sparco i Recaro z zaporowymi dla niektorych cenami i Bimarco polskie z cenami przystepnymi. Tu i tu skorupa, tu i tu homo FIA. Prestiz? Co miales na mysli piszac "sie ma"?

Niektórzy lubią bmw inni forda inni fiata... jak ma się fiat do bmw, kiedy ktoś sprzedaje forda?

Prestiż swoją drogą jeżeli chodzi o sparco... lubię bimarco.. sam u siebie mam 2szt (c) i dobrze mi się w tym siedzi lecz tu jest mowa o fotelu SPARCO i gdybym miał kasę sam bym wolał sparco a nie tańsze bimarco o których np. jest temat założony przez Ciebie i, że je załatwiasz... po co więc wpieprzać się dodatkowo w to ogłoszenie:>??

Zasygnalizowac trzecia mozliwosc. W temacie nie ma nic czy sprzedam, kupie, zamienie czy BR.

Sądzę, że można skończyć tą dyskusję i nie zaśmiecać tematu.. i się powtórze.. chyba nie musisz sygnalizować swojej oferty w tematach innych osób..
Jak ktoś jest chętny na Bimarco to wchodzi do tematu o BIMARCO a nie o sparco

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2008-02-26 13:48:01 ]

ja mysle dar00 ze zuraw zadal dobre pytanie a ty szukasz dziury w calym i piszesz o wszystkim tylko nie o temacie

Zuraw chyba nigdy nie siedziales w kuble innym niz Bimarco. Ja bym nie chcial bimarco. Maja strasznie niskie boki, i maja nienaturalnie pochylone oparcie. Jechalem w Dakarze do Radomia i wiem ze bym nie chcial. Nie sa wygodne.

Turbo bierz jeszcze pod uwagę to że jak dla ciebie nie są wygodne to nie znaczy że dla reszty też, każdy ma trochę inną budowę ciała trochę mniej lub bardziej wygięty kręgosłup i inną postawę, więc nie można wrzucać wszystkiego do jednego wora!

Cytat:
2008-02-25 23:49:42, Zuraw pisze:
... Kolor oczywiscie niemalze dowolny, a cena duzo nizsza.

Ile to jest dużo niższa ??

Ja mam osobistą już tylko prośbę nie róbcie burdelu w tym temacie.