| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-28 16:07:57 Sprzeczki i spory to nieodzowne atrybuty dyskusji na tym forum,wiec idącz myślą postepowo kolektywu posiadaczy samochodów marki Lada,postanowiłem otworzyć post.Tematem tego postu ma być:
uwaga!!!! -MUZYKA JAKA JEST WEDŁUG WAS NAJLEPSZA DO SAMOCHODU? pozdrawiam |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-06-28 16:17:52 Był taki rewelacyjny film z Jackiem Nicholsonem, bodajże "Lepiej być nie może", gdzie główny bohater zabierał ze sobą w podróż zestaw kaset na różne okazje. I to wydaje mi się optymalnym rozwiązaniem -> trudno chyba tak jednoznacznie odpowiedziec, jaki typ muzyki jest najlepszy, to zależy od osób i sytuacji. Ja też mam: Mariusz Mix1, Mariusz Mix2, itd. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-28 16:24:30 ja polecam radio - format gold. w Lodzi to np. 97,9 czy 101,3.
i nie musisz miec subbassu to takiej muzy |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-28 16:31:52 ja jednak poprosze o wiecej konkretów np:ulubieni (pod noge) wykonawcy utwory itp.
ja do sybkiej jazdy polecam np.S.O.A.D. albo bush - deconstrued(troszke elektroniczne ale to nadal rock) a na kazdą trase polecak kazika lub kult w końcu nic lepszego nie ma |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-06-28 17:32:03 U2 Clannad Depeche Mode od czasu do czasu |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-28 19:51:00 oj duzo tego... generalnie wszystko powstale przed 1990, z wtyjatkiem mzy wyzszych lotow niz umcumc umc... podobnie jak przedmowcy - jakies u2, DM czy Cohen sie trafi.... z polskich np. maanam czy ostatnio razdwatrzy... te klimaty.
na dlusze trasy jakas lekka klasyka, ale raczej tak z okolic operetki... ciezsza klasyka wylacznie w kapciach w domu. w aucie slucham raczej audycji mowionych, newsow czy publicystyki, lub wymienionych wczesniej rozglosni, gdy mam ochote na muzyke. generalnie skacze po stacjach, szukajac tego, co mnie zaciekawi. Ostatnio "uciekam" po skali przed koszmarkiem zwanym sistars... boje sie otworzyc lodowke, zeby mi Przybyszówny nie wyskoczyly.... jak z takimi warunkami i wyksztalceniem mozna taka komercyjna kiszke tluc??? no dobra, dla pieniedzy.. ale robiac ambitniejsza muze tez da sie zyc... wiecie, w jakich nakladach sprzedaje sie klasyka? sam sie zdziwilem, jak zobaczylem... a o ile mniejszy rynek... ale dosc juz truje... aha, cos mi umknelo wczesniej - jesli slucham muzy w aucie - musi byc raczej dynamiczna, rytm wprost proporcjonalnie do predkosci. - np. przy 140 - fear of the dark iron maiden.... ale co ja gadam, ja 140 praktycznie nigdy... moze raz kiedys.... no dobra, tak przy 110 |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-06-28 20:08:40 Latem u mnie rzadzi:
W dzien: Satriani - m.in. Train of Angels, Summer song Steve Vai - Sisters, Crying Machine Liquid Tension Experiment - Kindred Spirits - czek it! Rammstein itp. W nocy: Pat Metheny - Map of the world Dzem w operze Grzegorz Turnau |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-06-28 20:32:45 Ja zawsze woże ze soba pełno płytek własnej roboty. Jeżeli jestem w trasie to włączam sobie Jamiroquai, Sancheza, Cassius, Moloko itp. Coś spokojniejszego to np. Massive Attack bądź DM. Oczywiście często bywa ze mną U2. Mam też taki eklasyki jak Cool and the gang.
Jak jestem nabuzowany to biore Master of Puppets czy jedną z pozostałych płyt M Pozatym jest różniście, a jeżeli chodzi o radio to słucham wyłącznie trójki pozostałe stacji to pożal się Boże, wszedzie kolny Zetki i Eremefu. |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-06-28 20:33:38 PR program 3
i wszystko jasne... |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-06-28 21:39:53 i usłyszysz więcej |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-06-28 21:57:28 ...radość słuchania. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-06-28 21:59:41 a ja sie obrazilem na trojke... traca fason i updabniaja sie do sieczkarni typu eska czy zetka kiedys sluchalem namietnie - teraz tylko wybrane audycje. Ostatnio nawet hiphopy zaczeli puszczac - co dla mnie jest kpina z sluchaczy pamietajacych np. poczatki listy.... i ta czoloweczka z "the look of love..." - bylo kiedys fajne radio. A dzis - awet kompresorem dynamiki jada.... na samochodowym pierdzidelku to i lepiej - bo subiektywnie glosniej, ale domowy tuner obnaza te kiche, slychac jak przez poduszke. A lodzki gold i radio pabianice jescze kompresora nie daja.... za to kawalek poza miastem juz traci sie sygnal.... cos za cos... chyba tylko radio ojcow tranzystorystow slychac wszedzie idealnie |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2004-06-28 22:05:21 KOLEGOM SYMPATYCZNYM POLECAM UTWÓR
KAZIK - RADIO HEHEHE POZDRAWIAM |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-28 22:10:43 Roznie... najchetniej radio i najchetniej RMF, ale ze ostatnimi czasy cos antena nie dziala i zakloca, wiec zostaja kasety - a tu tez roznie... od spokojnych nastrojowych po hip-hop, wlasciwie wszystko z wyjatkiem metalu - zalezy tylko z kim i gdzie jade |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2004-06-28 22:11:23 Ja nie mam jeszcze radia tzn mam ale nie podłączone ale zamówiłem sobie już półeczkę na radio więc jeszcze kilka dni i będziemy mogli pogadać. A jutro jak zawsze o 6:47 do 7:00 bo tylę jadę do pracy sam sobie pośpiewam fajne kawałki jak codzień |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-06-28 22:22:14
A jakie preferujesz |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2004-06-28 22:26:43 Elektryczne Gitary, Perfect, Budka S itp |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-06-28 22:31:34 A ja jade 8:45 - 9:00 z Pustek do centrum i ostatnimi czasy radia nie biorę, bo nie chce mi sie go tachać ze sobą do biura, a w autko nie zostawię, bo jeszcze ktoś sobie przytuli. |