| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kikok Fiat 125p warszawa | 2008-02-20 21:19:18 Witam wszystkich!
Na wstępie chciałem przeprosić jeśli f. ogólne to niedobre miesce na takiego posta.Jeśli tak jest prosze o przeniesienie i nie-bicie... Sprawa wygląda tak: Z powodu wyjazdu jak i problemów z ubezpieczeniem mój duży fiacik przez ponad miesiąc stał pod blokiem. Autko do momentu unierchomienia było w naprawdę dobrej kondycji, ale teraz całkiem się zastało i ja z brakiem mechanicznych zdolności jestem w kropce
Auto ma LPG i zostało na nim zostawione, pompka paliwa chyba nie daje rady zassać paliwa, do tego rozrusznik się zwalił więc próbowałem działać na pych-bez skutku.. Myślałem o zholowaniu go gdzieś do warszatu ale chyba z hamulców zszedł płyn albo sie poprostu też zastały więc się troszke boje... MOJA OGROMNA PROŚBA: Czy ktoś z warszawy mający jakieś pojęcie o mechanice albo poprostu posiadacz dużego fiata obeznany ciut w temacie mógłby podjechać i pomóc spróbować uruchomić autko, lub coś zdiagnozować, doradzić? Oczywiście wszystko jest do dogadania wiadomo-nie ma nic za darmo... Skoro już wale takiego wielkiego posta to dołącze jescze PYTANIE: Czy znacie jakiś (rozsądny cenowo) warsztat w w-wie/okolicach któremu chciałoby sie zająć fiatem? Jeśli nie znajdzie sie jakiś miłosierny fiatmaniak bede musiał kombinować ze zholowaniem go do jakiegoś zakładu... Z góry wielkie dzięki za jakikolwiek odzew Jeśli znajdzie sie ktoś z wawy kto może pomóc bede naprawdę bardzo wdzęczny za kontakt na PRIV GG: 2220805 @: gsm_master@poczta.onet.pl PS: auto stoi na ursynowie |
borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2008-02-21 12:14:56 Zwroc sie do Winiar7 (znajdziesz na forum), napewno Ci pomoze a i na Ursynow ma niedaleko |
kikok Fiat 125p warszawa | 2008-02-24 16:15:14 Temat do zaknięcia.
Otrzymałem już fachową pomoc
dzięki za odzew podrawiam |