(BR) Poszukuję silnika dohc ze 131 lub 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wyzej. Poszukuję takiego silnika, albo w stanie bardzo dobrym albo do remontu. Od razu mówię że interesuje mnie kompletny silnik z osprzętem, najlepiej z pompą wspomagania. No i w okolicy ewentualnie za takie pieniądze zeby się oplacalo po niego jechac. Jakby ktos mial cos takiego to pukać

Ci godom zadzwon w poniedziałek i bedziesz wiedzioł

wiem, zadzwonie na pewno. ale zaczyna mi sie spieszyc, moze ktos bedzie mial cos jeszcze

Może Tadzik ?

jak bedzie mial to na pewno sie odezwie. ale tadzik to predzej bedzie mial z przednionapedowych

Gosc z Radomia sie oglaszal na Allegro, ze ma kilka silnikow z Argi. Poza tym spojrz na www.czesci.ambit.pl, moze tam cos maja.

up

Napisz do bladego , jak policzysz koszty budowy to wcale nie będzie tak drogo,a masz już przetestowanyi dłubnięty

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Gosc pod krakowem mi oferowa takowy ze skrzynia po remoncie 2000 DOHC ze 131 chyba chcial tysiaka. Złap mnie na gg jakos to Ci dam telefon. Ale nie wiem czy to aktualne i nie znam goscia, wiec jak bedzie dziura w toku zeby na mnie nikt nie krzyczał . a ja mam ale wszystko przód napęd (silniki 1600 i 2000). Za to kolektor ssacy z bety 2.0 ie jest mniejszy niz z argi 2.0 ie wiec lepiej misci sie w kancie/polonezie (zdanie niejakiego Tomczaka). A mam take 2 kolektory do zżenienia. Mogę po weekendzie zrobić foto

goscia pod krakowem juz obdzwonilem i nie ma juz tego silnika. coz szukamy dalej, pertraktacje trwaja na kilku frontach

Poszukiwania nieaktualne, można zamknąć debatę